Ανήκουμε σε δύο κόσμους διαφορετικούς

279

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Αυτοί θυμούνται και τιμούν φονιάδες αθώων, προδότες λαών και πράκτορες ξένων συμφερόντων. Ανθρώπους που απέκτησαν τις ιδιότητες αυτές κατά την διάρκεια των αγώνων τους για την επικράτηση των “παρά φύση ιδεών τους” και των κομμάτων στα οποία ανήκουν.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Εμείς θυμόμαστε και τιμούμε Ήρωες της Πατρίδας, Αγωνιστές της Ελευθερίας και Υπερασπιστές Αξιών. Ανθρώπους που κατέκτησαν τους τίτλους αυτούς με το παράδειγμα της ζωής τους και τον αγώνα τους για τον Λαό των Ελλήνων.

Αυτοί προβάλλουν τους υμνητές του Μίσους, της Παρακμής και της Χυδαιότητας. Κήρυκες εμφυλίου σπαραγμού! Αφεντικά της κοινωνίας των μετρίων και Υπηρέτες περιθωριακών μειονοτήτων.

Εμείς προβάλλουμε τους φύλακες του Φωτός, της Αλήθειας και του Ανθρωπισμού. Δάσκαλους της ιστορικής αποστολής! Ακρίτες προστασίας της ράτσας και απόστολους της κοινωνίας των αρίστων.

 

Ανήκουμε σε δύο κόσμους διαφορετικούς…

Είναι ο κόσμος των ξεπουλημένων! Είναι αυτοί που αποβλακώνουν και εξουσιάζουν τους Λαούς, υπηρετώντας κάθε τι σάπιο, αρρωστημένο και καταστροφικό σύμφωνα με τις διαταγές του εντολέα τους.

Είμαστε ο κόσμος των ξεχωριστών! Είμαστε αυτοί που διαφυλάσσουν την Ελπίδα, καταπολεμώντας τα σχέδια και τις πρακτικές της παγκοσμιοποίησης και φέρνοντας στο προσκήνιο τις αξίες του ανθρωπισμού και του Ελληνισμού.

Ανήκουμε σε δύο κόσμους διαφορετικούς και… Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2019/12/blog-post_26.html#more