Τα υπομνήματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έπιασαν τόπο

376

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Οι αδέκαστοι, που αποφασίζουν πάντοτε με βάση νόμους τους οποίους ψηφίζουν αγεληδόν οι βουλευτές των συστημικών κομμάτων (γνωρίζουμε πως και γιατί), αποφάσισαν ότι το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ πρέπει να κοπεί για πολιτικούς λόγους και να μην του επιτραπεί να λάβει μέρος στις Ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου 2004. Για να ληφθεί η απόφαση αυτή απαιτήθηκε προηγουμένως να υπάρξουν εξειδικευμένες νομοθετικές τροποποιήσεις που υπερψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και της Νέας Αριστεράς.

Στο σκεπτικό των αδέκαστων αναφέρεται ότι, το κόμμα έχει ως κρυφό αρχηγό τον πρωτοδίκως καταδικασμένο ως ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), Ηλία Κασιδιάρη.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πήραν την απόφαση αυτή, οι αδέκαστοι, παρά το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο δεν είχαν καμία οργανική σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη ή την Χρυσή Αυγή.

Υπέγραψαν την απόφαση αυτή, οι αδέκαστοι, παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Στίγκας βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Ηλία Κασιδιάρη και τους Κασιδιαρικούς, χτίζοντας οργανωτικά ένα κόμμα που στηρίζεται σε στελέχη με άσπιλο πολιτικό παρελθόν.

Στήριξαν την άρνηση του δικαιώματος συμμετοχής των Σπαρτιατών, οι συμμετέχοντες στο ίδιο δικαστήριο που τους είχε αναγνωρίσει δικαίωμα συμμετοχής, ένα χρόνο πριν.

Είναι σε όλους γνωστό ότι, η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και οι Δικαστές αδέκαστοι. Είναι, όμως, επίσης γνωστό ότι …οι Δικαστές οφείλουν να κρίνουν Ελεύθερα και σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος και τα ισχύοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα «Έκριναν κατά συνείδηση και σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος; Έκριναν σύμφωνα με τα ισχύοντα στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης;» Τι απαντούν στην δημόσια δήλωση του αρχηγού των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα (που τον περιγράφουν ως “αυτοφωράκια”) ο οποίος τους πετάει κατά πρόσωπο τη δήλωση ότι «Τελικά, οι δυνάμεις του σκότους, της διαπλοκής και του παρακράτους, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επικράτησαν της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, η οποία έλαβε υπ’ όψιν της πλαστά στοιχεία και έωλες κατηγορίες».

Και ακόμα, τι θα γίνει αν ο Κασιδιάρης αθωωθεί στο Εφετείο ή Δικαιωθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο; Που θα πάνε να κρυφτούν οι αδέκαστοι; Σε βίλες με ισχυρά συστήματα ασφαλείας ή κάπου σε παραδείσους του εξωτερικού;

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΙΓΚΑ

«Τελικά, οι δυνάμεις του σκότους, της διαπλοκής και του παρακράτους, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επικράτησαν της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, η οποία έλαβε υπ’ όψιν της πλαστά στοιχεία και έωλες κατηγορίες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, με καταχθόνιες μεθοδεύσεις, αποκλείεται η συμμετοχή ενός κοινοβουλευτικού κόμματος από τις εκλογές, με αποτέλεσμα ο λαός να στερείται το δικαίωμά του να εκφράσει ελεύθερα την πολιτική του βούληση.

Ο αρχιερέας της διαπλοκής Κυριάκος Μητσοτάκης, κυβερνώντας με πρωτοφανή αυταρχισμό, απαξιώνει το δημοκρατικό μας πολίτευμα και οδηγεί τη χώρα σε δρόμους με αδιέξοδα, που είναι προσφιλή σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Ο κ. Μητσοτάκης φορά τη μάσκα του προστάτη της δημοκρατίας από τους εχθρούς της, κρύβοντας κάτω από αυτή την ύπουλη μάσκα την ανάποδη αλήθεια: ότι εχθροί της δημοκρατίας είναι ο ίδιος, η παράταξή του και όλες οι δυνάμεις του ψευτοδημοκρατικού τόξου.

Οι Σπαρτιάτες παραμένουμε πιστοί στα προτάγματα των προγόνων μας και δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στις αρχές και τις αξίες μας».