ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ-Δελτίο Τύπου Για Το «ΑΙΓΑΙΟΝ» (Μια μελλοντική ¨Μόρια¨ στη Πελοπόννησο) 

145

Για να μην μένουν απορίες και διλήμματα σε όσους καλοπροαίρετα μας ακολουθούν, μας διαβάζουν ή ενημερώνονται για εμάς.

Το ζήτημα που αναδείξαμε είναι καθήκον μας και πιο πολύ αναδείξαμε πλέον ότι πολλοί γνωρίζουν και “ποιούν τη νήσσα” (κάνουν τη πάπια).

Καθήκον μας είναι να ενημερώνουμε τους πολίτες με στοιχεία.

Καθήκον μας είναι να στηρίζουμε τους Έλληνες.

Καθήκον μας είναι να σταματήσουμε αυτό το αισχρό εμπόριο λευκής σαρκός που έχει στηθεί από τις Βρυξέλλες μέχρι το τελευταίο υδραυλικό που πληρώνεται από τις ΜΚΟ του σύγχρονου δουλεμπορίου.

Οι πραγματικοί ανθρωπιστές καλυτερεύουν τις ζωές του καθενός στη χώρα του και σέβονται τη δική τους χώρα. Δεν τους ληστεύουν οικονομικά, δεν βλέπουν ανθρώπους ως ευρώ ή δολάρια και κυρίως δε τους θαλασσοπνίγουν στο ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ. 

Τέλος πια το παραμύθι της πανάκριβης μπίζνας που λέγεται “αλληλεγγύη” των Κυβερνώντων, των ΜΚΟ και των παρατρεχάμενων. Ο Έλληνας είναι φιλόξενος αλλά δε χαρίζει τη χώρα του σε κανέναν. Είστε οι πραγματικά ΑΚΡΑΙΟΙ που προωθείτε το ΦΑΣΙΣΜΟ.

Καθήκον μας είναι να κηρύττουμε και να δείχνουμε πως πρέπει είναι η αληθινή Δημοκρατία που τώρα δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο μια Ελίτ που αποφασίζει και δεν ενημερώνει κανέναν. 

Ναι ο Πύργος έχει σοβαρά προβλήματα. Ο δρόμος Πάτρα-Πύργος-Καλό Νερό, τα σκουπίδια, το κολυμβητήριο, η παραβατικότητα των «ευπαθών», η σχεδόν μηδενική αναπτυξιακή του προοπτική (ΑΕΙ -Ιδιωτικές σχολές -Γήπεδα/Στάδια) να φιλοξενούν όλο το χρόνο Αθλητικό Τουρισμό, μηδαμινά έως μηδενικά έσοδα από τουρισμό κρουαζιέρας/θρησκευτικό/αγροτουρισμό, τα πανάκριβα τέλη ύδρευσης, ο Κούβελος κτλ….

Όμως έχει και πιο σοβαρά, όπως η δομή μεταναστών που είναι προ των πυλών και θα φέρει ανεπίστροφα  δεινά (βλέπε «Μόρια»-Σάμο κλπ).

Άρα, αξιολογούμε τα θέματα και κινούμαστε ανάλογα με το πιο θεωρούμε σημαντικό.

Όταν καίγεται το δάσος (Δήμος-Πύργου) στο κάθε «ΑΙΓΑΙΟΝ», δε κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική και σβήνουμε το δέντρο στο «Κούβελο».

Ακόμα χειρότερα δεν σφυρίζουμε αδιάφορα (ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι).

Και για να τελειώνουμε η δομή που θέλουν να φτιάξουν στον Πύργο, δεν αφορά μόνο τον Πύργο. Αφορά την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την περιφέρεια Πελοποννήσου και ολόκληρη την ενδοχώρα… Φράκαραν τα νησιά και τώρα γίνεται η διανομή και στην υπόλοιπη Ελλάδα…και κανένα σοβαρό σχέδιο να σταματήσει ο ανεξέλεγκτος εποικισμός δεν υπάρχει.

Άρα η συνεχόμενη μετάσταση του προβλήματος δεν είναι λύση. Συμφέρει μόνο όσους έχουν οικονομικό όφελος από αυτό και φυσικά δε νοιάζονται καθόλου για την Ελλάδα μας.

ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ -ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ