Πρωταθλητής Γ Εθνικής ο Παναργειακός (ΒΙΝΤΕΟ)

605

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα… Η ομάδα του Παναργειακού είναι Πρωταθλητές του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής μετά από 27 ολόκληρα χρόνια… 

Με το γκάζι πατημένο ξεκίνησε  τον αγώνα η ομάδα του Παναργειακού που μπήκε αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό δείχνοντας ότι η νίκη και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι μονόδρομος.

Στο 5ο μόλις λεπτό η ομάδα του Άργους έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία από σέντρα του Ροκαί.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο 19ο λεπτό ο De Souza άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αφού κοντρόλαρε την μπάλα ,εκτέλεσε ψύχραιμα στην απέναντι γωνία τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Η πίεση δεν σταμάτησε στο γκολ, αλλά  η ομάδα του Άργους συνέχισε να πιέζει και  στο 38ο λεπτό ο Παναργειακός έκανε το 2-0 με  μετά από στημένη φάση έγινε η σέντρα και με κεφαλιά πάσα μέσα από την μικρή περιοχή ο Ηλιόπουλος έσπρωξε την μπάλα σε άδειο τέρμα κάνοντας το 2-0.

Η Ρόδος μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Λίμα στο 74ο λεπτό αλλά δεν ήταν αρκετό να αλλάξει  την ροή του παιχνιδιού με αποτέλεσμα ο Παναργειακός να πάρει αυτή την μεγάλη νίκη και με συνδυασμό της σημερινής ήττας της ομάδας της Κορίνθου να στεφτεί από σήμερα Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής .

 

Ο Παναγιάλειος επικράτησε με 3-1 της Κορίνθου στην Aβυθο και μετά το πέρας της 33ης αγωνιστικής ο Παναργειακός στέφθηκε Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη Super League 2.

Ο Μακρής ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς στο 14’ άνοιξε το σκορ και στο 47’ με εύστοχο πέναλτι έκανε το 2-0, ενώ στο 84′ βρήκε πάλι δίχτυα με νέο εύστοχο πέναλτι. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 76’ με τον Γκίκα για το 2-1.

Παναιγιάλειος (Παπαποστόλου): Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Τσίπρας, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Θεοφανόπουλος, Τρέσα

ΠΑΣ Κόρινθος (Φυντάνης): Διασσινος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μερκούρης, Γκουντρουμπής, Λάλκοβιτς, Παπουλής, Δερμιτζάκης, Νικολάου, Ροχάνο