Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου χάρισε χαμόγελα

187
Ραφαήλ Μπαρού. Πρόεδρος ΕΚΝ-Ε

Περισσότερες από 100 οικογένειες, στο Ναύπλιον, γιόρτασαν την Κυριακή της Ανάστασης συμπληρώνοντας τις ανάγκες διατροφής τους με τρόφιμα που τους προμήθευσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας, ενισχύοντας το ασθενές βαλάντιό τους.

Από το πρωινό τσουρέκι μέχρι το συμπλήρωμα του αρνιού με ρύζι ή μακαρονάκι κοφτό και άλλα τρόφιμα, χάρηκαν την ημέρα της Κυριακής και θα χαρούν και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδος χωρίς στέρηση, χάρις στην αθόρυβη κοινωνική δράση της Διοίκησης του ΕΚΝΕ που επαναλαμβάνεται κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, πολλά χρόνια τώρα.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ραφαήλ Μπαρού, από τον οποίο ζητήσαμε να μας κάνει κάποια δήλωση σχετικά με την κοινωνική συμβολή του ΕΚΝΕ αρνήθηκε λέγοντας: «Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας αλλά δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Θα προτιμούσαμε όλοι μας αυτή η δράση να μη γινόταν ποτέ, με προϋπόθεση ότι κυβέρνηση και δήμος θα φρόντιζαν ώστε να μην υπάρχουν συνθήκες φτώχειας και περιθωριοποίησης συμπολιτών μας στην κοινωνία του Ναυπλίου».