Νέα αφετηρία για την Επόμενη Μέρα του Δήμου Ναυπλιέων

80

Η Δημοτική Παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” με ανακοίνωσή της που έδωσε στη δημοσιότητα δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη, τον επόμενο χρόνο, να «…να συζητήσει, να συγκρουσθεί, να δημιουργήσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει περισσότερο και καλύτερα…» στην προσπάθειά της να συνεχισθεί η ανοδική πορεία του Δήμου Ναυπλιέων.

Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε στη συνέχεια.

«Οι τελευταίες αποφάσεις για την σύσταση των συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών σηματοδοτούν από την μία τη λήξη της διαδικασίας του ορισμού των διοικητικών συμβουλίων των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών και από την άλλη την έναρξη μιας πιο εντατικής λειτουργίας.

Δημήτρης Κωστούρος Δήμαρχος Ναυπλιέων

Το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2020 είναι έτοιμα για να τεθούν υπό έγκριση στο Δ.Σ. και πλέον να αφοσιωθούμε χωρίς τέτοιου είδους εκκρεμότητες στην Επόμενη Μέρα.

Μια “Επόμενη Μέρα σοφότερη, με ξεκάθαρη γραμμή και θέση (Τρόπος να ζούμε, Τόπος να δημιουργούμε), αποφασισμένη να συνεχίσει την ανοδική πορεία, να βελτιώσει, να λύσει, να καθιερώσει, να προωθήσει, να αλλάξει, να αναπτύξει, να ακούσει, να ενώσει, να συζητήσει, να συγκρουσθεί, να δημιουργήσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει περισσότερο και καλύτερα.

Οι γιορτές και ο νέος χρόνος που έρχεται από τη μία μας δίνουν την ευκαιρία για καλύτερη διάθεση και διάλογο και από την άλλη την αίσθηση της αφετηρίας που πάντα είναι ελκυστική για όσους θέλουν να εργαστούν ακόμη περισσότερο».