Στην Σύρο ο Παναργειακός, εντός η Ερμιονίδα (live stream)

444

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι ετοιμάζεται ο φορμαρισμένος Παναργειακός με την Ελλάς Σύρου.

Η ομάδα του Άργους ταξίδεψε στην Σύρο και Σήμερα Σάββατο έκανε πρωινή προπόνηση και προετοιμάστηκε για τον πρωινό αγώνα της Κυριακής.

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Άργους βρίστε σε τρομερή φόρμα με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στους τελευταίους 6 αγώνες. Είναι στην 3η θέση στο -2  από την δεύτερη Ρόδο.

Είναι έτοιμος ,χωρίς απουσίες  και πάει μόνο για τη νίκη.

Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα με 2-0  τον Βύζαντα Μεγάρων μέσα στο Άργος.

Από την άλλη η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα βρίσκετε στην 6η θέση θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα στην Μύκονο. Επηρεασμένη από τις απουσίες Μπακατσέλου – Μελισσόπουλου και με τον δυνατό άνεμο να μην επιτρέπει στην ομάδα να παίξει το γνωστό καλό ποδόσφαιρο με κάτω τη μπάλα, η Ελλάς ηττήθηκε 3-0 από την καλύτερη στο παιχνίδι Α.Ε Μυκόνου.

Στους τελευταίους 5 αγώνες έχει 2 νίκες ,1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Δείτε ζωντανά το παιχνίδι στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fargolida-promo.gr%2F%3Fp%3D10571%26fbclid%3DIwAR1zB3L8UciQRnhKiu6Ll-k5e9CUca8dTSG1jDDZgEUPuuntunI0EmUKHuI&h=AT2lzCrfeFc3JZE3RRRlTicJBDb5dbLb_J01YVtbckGnK-CdP8UqFy4ojwgNWSUXgvM9zMczS8iwV1-kPIuEY4Xpvp4uiSs85vAb1cgk-NsSVJfjJio3UIuhgTtr86XtypT0&__tn__=-UK*F&c[0]=AT3DGF6WpXPTIjzXetVlR9e_GziYLDE_3qm9CXDY4Ul4bL80frYYF9AQmbZ3rJnxlTrqWVeDAsbY_2zSd2TVRYkFKusVls0vLG_lhc1zqZjzT5GQH-3D2Kbe0qDIbQ75Wy-brMyn-dcY9rvr_i1b7rv51jgd8N_Fc2VaweAVVPFc4K5UAyhwZvUAyH0WfRpBkdbJSTK03EV6s1ODGSLZadlYrlyl_2jcQXfP4_a6S7AcEQ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΑΦΑΝΤΟΥ ΑΕΡ

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου, ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/02), στη 1μ.μ.,

στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες  της Ένωσης προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (24/02).

Η ομάδα της Ερμιόνης  θα προσπαθήσει απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου, να διευρύνει το αήττητο σερί που έχει πετύχει στα τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και να φτάσει στη 2η σερί εντός έδρας νίκη, ώστε να αναρριχηθεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα .

Ο 49χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να παίξουν με πίστη στις δυνάμεις τους, προσήλωση στα όσα οφείλουν να ακολουθήσουν μέσα στο γήπεδο και με σεβασμό στον αντίπαλό τους.

Η τελευταία προπόνηση έγινε και αυτή στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης. Οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν σε θέματα που αφορούν την τακτική και τις στατικές φάσεις, με βάση το πλάνο που έχει καταρτίσει το προπονητικό τιμ.

Τιμωρημένος είναι ο Φρεντερίκ Μιγιένγκα (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες). Εκτός παραμένει ο Ίλσι Κάλα, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή. Η αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου θα ανακοινωθεί το πρωί της Κυριακής (25/02), λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς.

Η ομάδα της Αφάντου προέρχεται από την νίκη εντός έδρας επί της ΑΕ Μεσολογγίου με 2-0 αλλά αυτή ήταν η μοναδική νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχοντας 2 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Είναι ευκαιρία για την ομάδα της Ερμιόνης να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από μια  ομάδα που μπορεί να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία αλλά με την ομάδα της Ερμιονίδας να παίζει καλύτερο και ποιοτικότερο ποδόσφαιρο.

Όλη η 24η αγωνιστική αναλυτικά:

Βαθμολογία Γ Εθνικής 3ου ομίλου