Πρωτοβουλίες της Αγγελικής Παναγιωτακοπούλου στο Δήμο Ναυπλιέων

109
Η Άντζυ Παναγιωτακοπούλου στο κέντρο με την Σοφία Ξύδη δεξιά και τον Γιάννη Τζιαρίμα αριστερά.

Τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Εκπαιδευτική Κοινότητα και την Κοινωνία, δρομολογεί η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Αγγελική Παναγιωτακοπούλου.

Για τον σκοπό αυτό, κορυφαία στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων, με επικεφαλής την Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, συναντήθηκαν με φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σκοπός της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, ήταν η ενημέρωση των φορέων και η συζήτηση σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η δημοτική αρχή προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις σε προβλήματα όπως:

* η ασφάλεια των σχολικών μονάδων,

* η ιεράρχηση της αποκατάστασης των κτιριακών προβλημάτων,

* διευκρινήσεις σε θέματα προμηθειών,

* οικονομικής διαχείρισης και προγραμματισμού μελλοντικών κινήσεων, καθώς και

* ζητήματα που αφορούν στον καθαρισμό των σχολείων.

Στην συνάντηση μετείχαν οι Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ιωάννης Τζαρίμας, ο Αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αθανάσιος Πανουτσόπουλος, καθώς και τα μέλη των σχολικών επιτροπών ο Αντιδήμαρχος  Ηλεκτροφωτισμού, Σταύρος Γαβρήλος και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Ηλίας Μαντζαβράκος.

Η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Σοφία Ξύδη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ζώα συντροφιάς με σκοπό την ανάγκη ευαισθητοποίησης των μαθητών στο ζήτημα των αδέσποτων.

Σημαντική ήταν και η παρέμβαση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Κωνσταντίνου Καράπαυλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο πνεύμα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και των δημοτών και κάλεσε μαθητές και δημότες να γίνουν κοινωνοί και αρωγοί όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων, δράσεων, παρουσιάσεων, δραστηριοτήτων, με αφετηρία τις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων.