ΠΤΩΧΟΣ: ««Τολμήστε συνέργειες και συνεργασίες»

35

 «Τολμήστε να προχωρήσετε σε συνέργειες και συνεργασίες», είπε στους επιχειρηματίες της Λακωνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στον σύντομο χαιρετισμό που έκανε στην εκδήλωση  «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας.

«Οι επιχειρήσεις του σήμερα, καλούνται να υπηρετήσουν στόχους και κατευθύνσεις όπως η κατάρτιση, ο πειραματισμός και οι νέες τεχνολογίες» τόνισε ο Δημήτρης Πτωχός μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στο γόνιμο διάλογο που έχει ανοίξει η Περιφέρεια με όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ευχήθηκε «η συγκεκριμένη εκδήλωση να βρει μιμητές σε ολόκληρη την Περιφέρεια, όπου υπάρχουν επιχειρήσεις με ικανότατα στελέχη που στέκονται όρθιες μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον».

Η εκδήλωση του επιμελητηρίου Λακωνίας «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024», πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στο Γύθειο.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να αναδείξει τις δυνάμεις της Λακωνικής επιχειρηματικότητας που υπηρετούν τη διαχρονική σχέση μεταξύ του επιχειρείν και της συλλογικής προόδου.