Το είπε και το έκανε: Η Αιγίου λειτουργεί και πάλι

275
Όλγα Καρδαράκου

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Οι σταθεροί αναγνώστες του akromolio.gr και των άρθρων μου θα θυμούνται μια ανάρτηση της 30ης Μαρτίου με τίτλο «Όλγα Καρδαράκου: Σταθερή αξία», όπου αναφερόμενος στην Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων είχα γράψει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Για πολλοστή φορά επικέντρωσα την προσοχή μου στην Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών όταν την άκουσα –μόνη αυτή και χωρίς παρέμβαση αιρετών- να υπόσχεται πως θα γίνουν (από την υπηρεσία) τα αδύνατα δυνατά προκειμένου μέχρι το Πάσχα η Αιγίου να έχει καταστεί και πάλι λειτουργική με την ασφαλτόστρωσή της

Ήταν παράδειγμα υπηρεσιακού στελέχους που φάνηκε να γνωρίζει τις ευθύνες της έναντι της πόλης και των συμπολιτών της».

Το είπε και το πέτυχε!

Σας παροτρύνω, να πάτε να το δείτε με τα μάτια σας. Η Αιγίου είναι λειτουργική ως προς την κυκλοφορία οχημάτων και οι επισκέπτες των εορταστικών ημερών, (Ναυπλιώτες ή ξένοι) δεν θα αγανακτήσουν, μη μπορώντας να κυκλοφορήσουν. Ούτε και οι επισκέπτες που έρχονται αυτές τις ημέρες κατά εκατοντάδες για να δουν τα σκάφη που λικνίζονται στο λιμάνι. (Ένα λιμάνι και μια χερσαία ζώνη που –πρέπει να το πούμε- λάμπουν χάρις στην επικέντρωση των προσπαθειών της αντιδημάρχου καθαριότητας Ντίνας Καραγιάννη).

Η Όλγα Καρδαράκου, κράτησε τον λόγο της. Όπως κάνει πάντοτε και γι’ αυτό έχει επιλεγεί ως η καταλληλότερη για την θέση ευθύνης που υπηρετεί.

Τέτοια στελέχη, με αντίληψη των υποχρεώσεών τους έναντι της πόλης και της εκάστοτε δημοτικής αρχής πρέπει να τα ενθαρρύνουμε (ως προς την προσφορά) και να τα στηρίζουμε (ως προς τις δυσκολίες).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου λήγει στο τέλος Μαΐου 2024

Διαβάστε το άρθρο με τίτλο «Όλγα Καρδαράκου: Σταθερή αξία» στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://akromolio.gr/2024/03/%cf%8c%ce%bb%ce%b3%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%ae-%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b1/