Παναργειακός: μεγάλη εκτός έδρας νίκη

109

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ο Παναργειακός με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Σύρο.

Είναι η  πέμπτη σερί νίκη  για τους Λύκους και πλησίασαν σε απόσταση βολής την πρωτοπόρο  Κόρινθο που  στραβοπάτησε στο Μαρκό, ηττήθηκε με 1-0  καθώς και η Ρόδος ήρθε ισόπαλη με τη Μύκονο 0-0.

Έτσι η ομάδα του Άργους ανέβηκε στην 2η θέση με διαφορά και μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ   0-1

Τεράστια νίκη του Παναργειακού εκτός έδρας με τον Τσιώλη στο 87ο λεπτό να κλέβει την νίκη για την ομάδα του Άργους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Μάλιστα τα συναισθήματα ήταν μοιρασμένα, ιδιαίτερα στο τέλος του αγώνα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ, όμως τον Παναργειακό να φεύγει με το τρίποντο από τη Σύρο.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄ Ωραίος συνδυασμός για την Ελλάς, όμως το σουτ που επιχείρησε Περικλής Μηνάς πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραργύρη.

8΄  Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τους παίκτες της Ελλάς να φεύγουν γρήγορα στην κόντρα μετά από κλέψιμο στην μεσαία γραμμή.  Ο Ζαφείρης με σέντρα έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο Παυλόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραργύρη με το απευθείας σουτ που επιχείρησε.

18΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ο Μούντριχας μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση βολής, όμως στο τέλος άνοιξε τη μπάλα και ο γκολκίπερ του Παναργειακού βγήκε και μάζεψε τη μπάλα.

32΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναργειακό μετά από κοντινή κεφαλιά του Martins De Souza ο Μουλαράς με υπερένταση αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

38΄ ο Ζαφείρης με σέντρα από τα δεξιά έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Παναργειακού, όμως ο Καραργύρης βγήκε και μάζεψε χωρίς πρόβλημα.

40΄ ο Ελευθεριάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Ελλάς και με πλασέ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουλαρά.

43΄ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε η μπάλα στο μακρινό σουτ του Παυλόπουλου.

44’  Εκτέλεση φάουλ από τον Πρίκα, ο Τσούτσης πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Μουλαρά

45+ έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Παναργειακού και τον Ελευεριάδη στη συνέχεια με σουτ έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

52΄ Εκτέλεση φάουλ του Πρίκα η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Μουλαρά

57΄ Εκτέλεση φάουλ του Μηνά, ο Μούντριχας με κεφαλιά έστειλε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους γηπεδούχους να χάνουν μία ακόμη καλή στιγμή στο παιχνίδι.

70’  Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μάρτινς να μπαίνει περιοχή και να πλασάρει άουτ. Οι γηπεδούχους φώναξαν προς την πλευρά του διαιτητή και του βοηθού, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης του Παναργειακού ήταν σε θέση οφ σάιντ.

71’  οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή της Ελλάς Σύρου. Ο «άρχοντας» του αγώνα διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

85’ Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς με τον Μηνά να πλασάρει τον Καραργύρη με υπερένταση και τα πόδια να βγάζει τη μπάλα μακριά.

89’ οι φιλοξενούμενοι μετά από μία εξαιρετική επίθεση από τα δεξιά, ο Τσιώλης με κεφαλιά νίκησε τον Μουλαρά κι έκανε το 0-1, δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

92΄  οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τελικό αποτέλεσμα :Ελλάς Σύρου – Παναργειακός 0-1

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Σηφάκης-Λαμπροπούλου

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφειρής (Κασάπης 90΄), Ζάχι, Καρμοίρης, Οικονομόπουλος, Μπόσιο, Λαντίκας (Ρούσσος 76΄), Πρεβεζιάνος (Μελισσόπουλος 86΄), Μούντριχας, Μηνάς, Παυλόπουλος (Παράβαλος 46΄)

Αναπληρωματικοί: Παράβαλος, Σακελλαρίου, Κασάπης, Παπαδόπουλος, Μέντρι, Ρούσσος, Μελισσόπουλος, Ρηγούτσος, Κουκουλάς.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Αμπντέλ, Ροκάι, Μαρίνης, Μάρτινς, Ηλιόπουλος (Κάτσης 78΄), Τσούτσης (Cani 78΄), Ελευθεριάδης (Τσιώλης 78΄), Πρίκας (Σακελλαρόπουλος 90΄).

Αναπληρωματικοί: Σακελλαρόπουλος, Τσιώλης, Γάσπαρης, Τσάνι, Νικολαΐδης, Χριστόπουλος, Καρυπίδης, Κάτσης, Τσίκαρης

Τεράστια βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα του Παναργειακού επί ενός δύσκολου αντίπαλου που ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάντα ανταγωνιστικός (7 Ν-3 Ισ-1 Η)είχε πριν το σημερινό παιχνίδι.

Με την νίκη αυτή ισοβαθμεί πλέον στη δεύτερη θέση με την Ρόδο, που ήρθε ισόπαλη νωρίτερα με την Μύκονο.

Η διοίκηση του Παναργειακού ευχαριστεί την ομάδα της Ελλάς Σύρου ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 1929 για την άψογη φιλοξενία. Όσο αφορά την διαιτησία των κ.κ. Μπακογιάννη ,Σηφάκη και  Λαμπροπούλου, ήταν αψεγάδιαστη για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, διαιτησία που προάγει  το άθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός αγωνίζεται  εκτός έδρας στη Μύκονο.

Όλη η 24η αγωνιστική :

Βαθμολογία Γ Εθνικής 3ου ομίλου: