Η υποψηφιότητα του….1.000.000 ευρώ

839

Η ιστορία έχει ως εξής και γεννά εύλογα ερωτηματικά…

α) Ξαφνικά έρχεται στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύργου, μια «περίεργη» και ετεροχρονισμένη «απαίτηση» του ΓΟΕΒ (που συνοδευόταν από μια επίσης «περίεργη» μελέτη) για (δήθεν) οφειλή του Δήμου Πύργου στον ΓΟΕΒ περίπου 800.000 ευρώ, καθώς και την καθιέρωση (από εδώ και πέρα, έως το άπειρο) ενός ακόμα ανταποδοτικού(;) τέλους στους Δημότες του Πύργου.

 β) Η νυν (και απερχόμενη) Δημοτική Αρχή (έχει μείνει μόνο με 3 εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Τάκη Αντωνακόπουλου) έδωσε «μάχη» να φέρει και να περάσει το θέμα (παρά το πλήθος αντιδράσεων και αποκαλύψεων από την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο– «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ» και Στάθη Καννή –«ΜΠΟΡΟΥΜΕ», από την άνοιξη του 2023 που αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις και οι μεθοδεύσεις της Δημοτικής αρχής.

γ) Εξαιτίας του θέματος υπήρχαν πλήθος ακυρωμένων συνεδριάσεων λόγω έλλειψης απαρτίας και μια διαβούλευσης που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος και τελικά ΔΕΝ έγινε ΠΟΤΕ.

δ) Το θέμα τελικά πέρασε με μια ισχνή «πλειοψηφία» ελαχιστότατων Δημοτικών Συμβούλων.

ε) Χθες 30 Αυγούστου 2023 ξαφνικά ανακοινώθηκε ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου ο μέχρι πρότινος (και παραιτηθείς)  Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής στον δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας  (πολιτευτής άλλου Δήμου δηλαδή!!!!) .

…..Τι άλλη ιδιότητα νομίζετε ότι έχει ο ανωτέρω;…..

Λέει ο ίδιος στο βιογραφίκο του

«Η αποτελεσματικότητά του στα καθήκοντα εποπτικού υπαλλήλου για τη λειτουργία των τοπικών ΤΟΕΒ, τον οδήγησε για τρεις θητείες στην προεδρία του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού»

Άρα είναι αυτός που ο Οργανισμός του «χρέωσε» του Δημότες του Πύργου, σε αγαστή συνεργασία με την Δημοτική αρχή, 800.000 ευρώ και ένα μόνιμο χαράτσι και έρχεται τώρα για να πολιτευτεί μαζί με τους «συνεργάτες» του σε αυτό το νέο χαράτσι των Δημοτών και να ζητήσει και τη ψήφο τους!!!

ΥΓ …οι κακές γλώσσες λένε ότι η μεταγραφή αυτή εντάσσεται στην βοήθεια 100% που δίνει εδώ και 4 χρόνια τοπικός/η βουλευτής (που ΔΕΝ είναι από τον Πύργο) του Κυβερνώντος κόμματος, που έχει βάλει και άλλα στελέχη στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής αρχής. Οι ίδιες κακές γλώσσες λένε ότι η «συνεργασία» αυτή εμπλέκεται και σε πολλά άλλα «αμαρτωλά» θέματα όπως π.χ το θέμα του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ του χαλικιού κλπ….