Καλημέρα κ. Δήμαρχε (1η Σεπτεμβρίου)

859

Καλό μήνα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Δε μου άρεσε η φωτογραφία που έβγαλες με τους 16 μαντραχαλάδες και τις 2 κυρίες έξω από το δημαρχείο. Όχι γιατί ήταν έξω, σ’ αυτό καλά έκανες για να αρχίσουν να συνηθίζουν στην ιδέα και αυτοί, αλλά γιατί είχες μόνο δύο κυρίες μαζί Σου.

Δηλαδή, Δημαρχούκο Μου, δεν έχουμε πέραση πια στις κυρίες ή δεν γουστάρουμε γυναίκες στην ομάδα που θα διαχειριστεί την ήττα;

Λάθος Σου δημαρχούκο Μου! Οι γυναίκες είναι η ουσία της ζωής μας και η κάθε μία έχει μυαλό καλύτερο από όλους μαζί, από αυτούς που είχες μαζέψει. Με εξαίρεση τον δικό Σου Δήμαρχέ Μου, αυτόν που έχεις φάει τα λυσακά Σου για να μη βγει και να πάρεις την εκδίκησή Σου.

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, όλοι παραδέχονται πως έκανες ένα φίνις εκπληκτικό. Και γιατί έβγαλες στο κουρμπέτι την τελευταία στιγμή καμιά 30ριά άσχετους και γιατί μας έφυγαν μπόλικα προβεβλημένα βαρίδια, όπως συνηθίζεις να τους λες, τον τελευταίο μήνα. Πρέπει όμως να παραδεχτείς πως χρωστάμε ευγνωμοσύνη στο Μάκαρη και στον Παπαδημόπουλο που σταμάτησαν να ασχολούνται με τα κατορθώματά Σου μόλις είδαν πως παίρνει αρνητική δημοσιότητα το Ναύπλιο από αυτά.

Βέβαια και ο Ορφανός σταμάτησε να μιλάει και να γράφει για περίεργες οικονομικές διαχειρίσεις και άλλα τινά αλλά δε νομίζω αυτό να το έκανε «για το Ναύπλιο, ρε γαμώτο». Νομίζω πως το έκανε από αλληλεγγύη προς το δικηγόρο που προσέλαβες. Όχι γιατί ο Κούγιας απείλησε να βγάλει θέματα στον αέρα αλλά για να μην χαλάσει το προφίλ  του μεγαλοδικηγόρου, που κινδύνευε μετά τη διαβεβαίωση του συναρχηγού του ότι, «δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στη διαδρομή του αρχηγού».

Δήμαρχε των ονείρων Μου, πρόσεξε λίγο και μη βιαστείς να τυπώσεις ψηφοδέλτια γιατί μαθαίνω πως κάποια χαμηλοβλεπούσα θα δηλώσει παραίτηση για προσωπικούς λόγους, πριν από την ανακήρυξη στις 10 Σεπτεμβρίου. Μην κάνουμε τζάμπα έξοδα και χρειαστεί να ξανατυπώσουμε.

Καλού κακού δήμαρχέ Μου, κάνε και μια συμμάζωξη όλων μαζί, κατά το Φουγάρο μεριά, και δώσε γραμμή ποιον από τους δύο πρέπει να πολεμήσουμε και ποιον θα πρέπει να ψηφίσουμε στον δεύτερο γύρο. Να τους εξηγήσεις όμως πως εννοείς …για Περιφερειάρχη.

Καλό Σαββατοκύριακο Δήμαρχε της καρδιάς Μου και μη στεναχωριέσαι που μας έφυγε και ο Καραγιάννης εκτός από τον Θεοδωρακίδη και το Μπούνο. Τα έχουν αυτά οι εκλογές.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, επαγγελματίας, Δήμαρχος.