ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

519

Από το fb του Νίκος Θεοδώρου 

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Πύργου, κορυφαία στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, διαφορετικών πολιτικών απόψεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους, απέναντι στις παθογένειες, που κρατούν σε ομηρία τα όνειρα και τις ελπίδες των κατοίκων του Δήμου.

Όμως το γεγονός αυτό παρατηρώ, ότι προκαλεί πολύ εκνευρισμό, πολύ γκρίνια στους παρεπιδημούντες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Αντί να προβληματίζονται με τη “στασιμότητα” και την οπισθοδρόμηση, στην οποία με τις πολιτικές τους έχουν οδηγήσει τον Πύργο και τις κοινότητες, επιδίδονται σε παρακολουθήσεις και φωτογραφίσεις προσώπων που αντιπολιτεύονται την αδιαφάνεια, τις απευθείας αναθέσεις και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Τους απαντάμε λοιπόν ότι με μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα του Δήμου και στοχεύοντας να βγάλουμε τη πόλη και τά χωριά του, από το τέλμα, που τα έχετε καταδικάσει, ώστε να πάμε ολοταχώς στη πρόοδο και την ανάπτυξη και να δούμε επιτέλους ευτυχισμένους δημότες, είναι αναγκαίο να συνεργαστούμε όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, χωρίς αποκλεισμούς.

Η αγάπη μας για τον Πύργο και τα χωριά του μας ενώνει, μας κάνει δυνατούς.

Είμαστε βέβαιοι ότι με σεβασμό και πίστη στα δημοκρατικά ιδεώδη, στις αρχές της διαφάνειας, του σεβασμού της άλλης άποψης, της αξιοπρέπειας, του πολιτισμένου λόγου και της αμεροληψίας, ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ και στο τέλος της νέας 5ετίας θα μπορούμε να πούμε στους συνδημότες μας, κοιτάζοντάς τους στα μάτια, “και είμαστε και φαινόμαστε τίμιοι”, κατά παράφραση της πασίγνωστης φράσης “η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια”.