Η αθλιότητα των Καχριμανοκωστούρηδων της ΔΕΥΑΝ

557

Ένα τοπικό site (το argolida 24), υποστηρικτικό της δημοτικής αρχής Κωστούρου, αναδημοσίευσε ένα ρεπορτάζ κεντρικής ιστοσελίδας που αναφερόταν σε έκθεση της ΕΑΔ (Εθνική Αρχή Διαφάνειας) και περιέγραφε το περιεχόμενο ερευνόμενων καταγγελιών χωρίς όμως να αναφέρει τον Δήμο και την υπό έλεγχο ΔΕΥΑ.

Όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων σχετικά με το ποιον δήμο και ποια ΔΕΥΑ αφορά.

Από το κεντρικό site αναδημοσίευσαν την είδηση και άλλα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ χωρίς ούτε αυτά να κάνουν ρεπορτάζ και να εντοπίσουν τον Δήμο και την ΔΕΥΑ που ελέγχθηκαν.

Μετά από αυτό βγήκε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου με ανακοίνωσή της να δηλώσει ότι το θέμα δεν την αφορά.

Μέχρις εδώ, όλα καλά. Έτσι έπρεπε να κάνει για να καθησυχάσει τους καταναλωτές της. Όμως…

Δεν αρκέσθηκε σ’ αυτό. Προχώρησε σε αθλιότητες αποδίδοντας πρόθεση στα ΜΜΕ που δεν ανέγραψαν τον Δήμο και την ΔΕΥΑ και μιλώντας για «ποταπό τρόπο», την στιγμή που και η ίδια δεν ανέφερε τα ονόματα των ΜΜΕ αλλά τα έβαλε όλα στον ίδιο κουβά με τα όσα εξέμεσε.

Επειδή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ και το akromolio.gr  στο ανάλογο ρεπορτάζ που δημοσίευσε, ερεύνησε, βρήκε και δημοσίευσε τα ονόματα του Δήμου, της ΔΕΥΑ, και την αυτοδιοικητική περίοδο στην οποία αναφέρεται το πόρισμα του ελέγχου, επιστρέφει τα περί ποταπότητας σε εκείνους τους Καχριμανοκωστούρηδες που λασπώνουν τους πάντες (πολιτικά) ατιμώρητοι.

Το akromolio.gr καλεί την Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΥΑΝ να διευκρινίσει με δημόσια ανακοίνωσή της ότι με τα περί ποταπότητας (και άλλα τινά) δεν αναφέρεται στην ηλεκτρονική μας εφημερίδας διαφορετικά θα αντιμετωπίσει τα δέοντα. Και η ΔΕΥΑΝ, ως Δημοτική Επιχείρηση που οφείλει να μην πολιτεύεται και να μην λειτουργεί μειωτικά για το κύρος μιας επιχείρησης, αλλά και ο Διευθυντής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και τα μέλη του Δ,Σ, προσωπικά.

Κατωτέρω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ και το link δημοσίευσης του δικού μας ερευνητικού ρεπορτάζ προς απόδειξη των όσων γράφουμε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και κοινοποιούνται από στελέχη αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και αναδημοσιεύονται και από τον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο και έχουν να κάνουν με Έλεγχο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που αφορά Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Αργολίδας, και αφήνουν εντέχνως υπονοούμενα για τη ΔΕΥΑ Ναυπλιέων, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως δεν αφορούν την Δημοτική μας Επιχείρηση.

Η προσπάθεια τους, να ταυτίσουν με ποταπό τρόπο τον Δήμο Ναυπλιέων και τη ΔΕΥΑΝ με τα εν λόγω δημοσιεύματα δείχνουν πρωτίστως την άγνοιά τους σε θέματα που αφορούν τον Δήμο στον οποίο πολιτεύονται, ενώ παράλληλα δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Οι δημότες γνωρίζουν το έργο το οποίο πραγματοποιείται από την ΔΕΥΑ Ναυπλιέων σε δύσκολους καιρούς και δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία να αφήνει υπόνοιες προς ίδιον πολιτικό όφελος».

ΤΟ LINK ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ akromolio.gr

https://akromolio.gr/2023/05/%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b7%ce%b8%ce%b5/

ΤΟ link ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ argolida 24

https://argolida24.gr/argolida/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b1/