Οι Γυναίκες της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ οργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία

99

Οι Γυναίκες υποψήφιες με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, έχοντας γνώση των μεγάλων ελλείψεων στις Τράπεζες Αίματος, οργανώνουν εθελοντική Αιμοδοσία και προσκαλούν σ’ αυτή κάθε ενδιαφερόμενο να προσφέρει αίμα.

Η Αιμοδοσία θα γίνει με την επιστημονική επίβλεψη του αρμόδιου τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023, από τις 16.00 έως 19.00 στην αίθουσα της MAKARIS GROUP (5ο klm Ναυπλίου Άργους, στο Μπολάτι).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αιμοδοσία είχε κατ’ αρχή προγραμματισθεί για την 11η Μαΐου (με αφορμή την επικείμενη Ημέρα της Μητέρας) και ανεβλήθη λόγω ασθενείας της ιατρού που θα είχε την επιστημονική εποπτεία.

Για την Αιμοδοσία αυτή, οι Γυναίκες της Νέας Εποχής είχαν αναφέρει «Εμείς που φέρνουμε τη ζωή στον κόσμο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην διάσωση της ζωής των συμπολιτών μας. Η προσφορά αίματος είναι η πιο απλή συνεισφορά προς την κατεύθυνση αυτή και γι’ αυτό αποφασίσαμε να οργανώσουμε Εθελοντική Αιμοδοσία».