Δήμος Άργους Μυκηνών: «Να δοθεί τέλος στην ύποπτη παραφιλολογία και πολιτική σκοπιμότητα»

86

Ο Δήμος ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ με ανακοίνωσή ενημερώνει ότι ο Δήμος και η ΔΕΥΑΑΡΜ δεν έχουν καμία σχέση με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με το πρόσφατο πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Η ανακοίνωση του Δήμου, η οποία καλύπτει και την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης, είναι συντεταγμένη σε κόσμιο ύφος και αποδίδει την φημολογία σε «γνωστά κέντρα, να εξυπηρετούν τα προσωπικά, πολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο». Συγχρόνως και σωστά ζητά «Στο εξής τέτοιου είδους ενημερώσεις, ας είναι εντελώς ξεκάθαρες και με ονοματεπώνυμα, άλλως θα εμπίπτουν ξεκάθαρα στις διατάξεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων προς το κοινό, με όλες τις επιπτώσεις».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
«Επειδή η παραφιλολογία με πολιτική σκοπιμότητα καλά κρατεί, ειδικά το τελευταίο διάστημα, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αναγκαζόμαστε να διαψεύσουμε τα αήθη υπονοούμενα ορισμένων πως, ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για κακοδιαχείριση σε ΔΕΥΑ της Αργολίδας, αφορά δήθεν τον Δήμο και την ΔΕΥΑ-Άργους Μυκηνών.
Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδουμε την οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής του Δήμου και της ΔΕΥΑ Άργους- Μυκηνών στην υπόθεση αυτή.
Ας πάψουν λοιπόν τα γνωστά κέντρα, να εξυπηρετούν τα προσωπικά, πολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
Στο εξής τέτοιου είδους ενημερώσεις , ας είναι εντελώς ξεκάθαρες και με ονοματεπώνυμα, άλλως θα εμπίπτουν ξεκάθαρα στις διατάξεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων προς το κοινό, με όλες τις επιπτώσεις».