ΑΧΟΥΡΙ καταντήσανε το γήπεδο Δρεπάνου. Πλήρης η εγκατάλειψη!

651

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε για το γήπεδο του Δρεπάνου και τον κίνδυνο πρόκλησης ηλεκτροπληξίας σε αθλητές, θεατές και διερχόμενους προκάλεσε πολλές αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής καθώς και Αθλητών και παραγόντων που χρησιμοποιούν το “πάλαι ποτέ στολίδι της περιοχής”.

Πλήθος από φωτογραφίες και καταγγελίες κατέκλεισαν το akromolio.gr επιβεβαιώνοντας όλα όσα είχαμε γράψει. Επί πλέον, πρόσθεσαν ένα πλήθος άλλων στοιχείων που αποδεικνύουν ότι, ο Δήμος Ναυπλιέων (στην κυριότητα του οποίου ανήκει το γήπεδο) και ο ΔΟΠΠΑΤ (που έχει την ευθύνη διαχείρισης και συντήρησης), έχουν ρίξει “λευκή πετσέτα”.

Η αδιαφορία είναι πλήρης και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, είναι και εξοργιστική.

Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη, είναι η καθ’ ύλην αρμόδια για την συντήρηση του γηπέδου, για την τήρηση των κανονισμών ασφαλείας. Όμως, τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι αδιαφορεί ή έχει κάποιες άλλες προτεραιότητες.

Ο απερχόμενος δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, είναι ο άνθρωπος που επέλεξε την Μαρία Ράλλη και της ανέθεσε την ευθύνη λειτουργίας των αθλητικών χώρων. Ευθύνη που όπως αποδεικνύει το παράδειγμα του γηπέδου Δρεπάνου, δεν είναι εις θέση να ανταποκριθεί.

Ο στίβος του γηπέδου μετατρέπεται σε λιβάδι βόσκησης αιγοπροβάτων και βοοειδών. Ο χλοοτάπητας αποκτά κακοβαλμένα μπαλώματα και οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν να μπλεχτούν και να τραυματιστούν. Τα αποδυτήρια, σου προκαλούν το ερώτημα «Εσείς κα Ράλλη και εσείς κ. Κωστούρο θα κάνατε ντουζ σε αυτές τις εγκαταστάσεις»; Τα καθίσματα της εξέδρας  κομματιασμένα και ξηλωμένα προτρέπουν τους θερμόαιμους να χρησιμοποιήσουν τα κομμάτια τους εκσφενδονίζοντάς τα στο γήπεδο με στόχο τους διαιτητές ή τους παίκτες.

Έχετε κάνει το γήπεδο πραγματικό Αχούρι!

Ένα Αχούρι που δεν μπορεί να πλάθει αθλητές και αθλητικό φρόνημα.

Ένα Αχούρι που μπορεί να αντιπροσωπεύει μόνον εσάς που έχετε την ευθύνη συντήρησης, λειτουργικότητας και ασφάλειας όλων όσων το χρησιμοποιούν.

Και για να τελειώνουμε: Δήμαρχε Δημήτρη Κωστούρο, σεβάσου το Δρέπανο, σεβάσου τους αθλητές που χρησιμοποιούν το γήπεδο, σεβάσου την ασφάλειά μας και το νόμο και πάρε μέτρα.

Κράτα την κα Ράλλη στον ΔΟΠΠΑΤ, αφού την θεωρείς καλή, αλλά διόρθωσε τα κακώς κείμενα στο γήπεδο. Πριν τα αντιληφθούν και επιληφθούν, η διεύθυνση Υγείας ή ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Σχετικό άρθρο με τίτλο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ στον σύνδεσμο: https://akromolio.gr/2023/04/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%ae%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%bf/