Συμβαίνει κάτι στην παράταξη του Δημήτρη Ορφανού; Η παραίτηση Μάινα θα έχει και συνέχεια;

204
Γιατί απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νικόλαος Μάινας;

Η παραίτηση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Νικόλαου Μάινα (Διευθύνοντος Συμβούλου της Φαρμακευτικής εταιρείας Pharmagroup) για την οποία η δημοτική παράταξη ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ο επί κεφαλής της Δημήτρης Ορφανός δεν έκαναν καμία ανακοίνωση, προκάλεσε ερωτηματικά.

Η παραίτηση του κορυφαίου υποψηφίου της δημοτικής παράταξης, αποκαλύφθηκε από τα ΜΜΕ και όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε αναταραχή μεταξύ των άλλων υποψηφίων.

Όπως δήλωσε στο akromolio.gr, προφορικά, κορυφαίος παράγων της παράταξης «η παραίτηση του υποψηφίου Νικόλαου Μάινα οφείλεται σε “προσωπικούς λόγους”» που όμως δεν διευκρινίζονται.

Η υποψηφιότητα του Νικόλαου Μάινα είχε αναγγελθεί με Δελτίο Τύπου της παράταξης μόλις πριν από 2 μήνες, στις 24 Φεβρουαρίου 2023, συνοδευόμενη από την αντίστοιχη φωτογραφία της κλασσικής  χειραψίας, με τον Δημήτρη Ορφανό.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες που έφεραν ως παραιτούμενο από τον συνδυασμό Ορφανού έναν ακόμη υποψήφιο (γνωστός επαγγελματίας του Ναυπλίου) προβάλλοντας εργασιακές υποχρεώσεις, διαψεύδονται από το περιβάλλον του υποψηφίου Δημάρχου.