Μέτρα αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης: «Ελλάδα κάστρο – Ευρώπη οχυρό»

49

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Δημοκρατία της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022 και το μεταφέρουμε, συμβάλλοντας στην διάδοση μιας πολιτικής άποψης που θα έπρεπε να αποτελεί Κοινό Παρανομαστή όλων των Πατριωτικών κομμάτων.

«Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ το λέει ευθέως: η σύγκρουσή μας με τους μηχανισμούς των δουλεμπόρων, ξένων και ντόπιων, η πλήρης καταστροφή του μαγνήτη της εισβολής, με όψιμο κάθε δωρεάν παροχής, κάθε επιδόματος. Κομμένα τα τζάμπα σπίτια, τα αφορολόγητα επιδόματα διαβίωσης, οι ρατσιστικές προκλήσεις εις βάρος των χειμαζόμενων Ελλήνων, που ενώ υποφέρουν βλέπουν παράνομους εισβολείς να ευημερούν.

Η δράση των ΜΚΟ πρέπει να απαγορευτεί, οι ψευτοδιασώστες ας κάνουν καμιά κανονική δουλειά και η διαχείριση του προβλήματος θα εναπόκειται μόνο στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, σε κλειστές, αυστηρά φρουρούμενες δομές, με παροχή βασικής σίτισης και περίθαλψης, μέχρι την απέλασή της πλειονότητας και την με το σταγονόμετρο χορήγηση ασύλου στους λίγους που το δικαιούνται. «Η Ελλάδα κάστρο και η Ευρώπη οχυρό», αυτό είναι το σύνθημά μας με τον Θάνο Τζήμερο και τους συνεργάτες μας. Αυτό θα κάνουμε πράξη.

Φαήλος Κρανιδιώτης, Δικηγόρος –Πρόεδρος Νέας Δεξιάς”