Ο “χάρτης” του κορονοϊού ανά εμπορικό δρόμο της Πάτρας. 120 νέα κρούσματα σε 15 ημέρες

348

Σε εστίες μετάδοσης του κορονοϊού έχουν πλέον μετατραπεί σύμφωνα και με τις επίσημες καταγραφές  τα super market, οι εμπορικές αλυσίδες και αποθήκες  προμήθειας της Πάτρας και της υπόλοιπης Αχαΐας.

Μόνο μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, σε αυτούς του χώρους εργασίας έχουν νοσήσει περισσότερα από 120 άτομα, ενώ ο επίσημος αριθμός εκτιμάται πως είναι μεγαλύτερος.

Ο “χάρτης” του κορονοϊού ανά εμπορικό δρόμο της Πάτρας, σύμφωνα με τα ίδια επίσημα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Εργατικό Κέντρο, διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες ως εξής:

Στις επιχειρήσεις αυτού του είδους κατά μήκος της Ακτής Δυμαίων από Ανθείας μέχρι και Παπαπαφλέσσα έχουν καταγραφεί στις τάξεις των εργαζομένων 35 κρούσματα κορονοϊού.

Σε ανάλογες επιχειρήσεις ( super market, αλυσίδες, πολυκαταστήματα και αποθήκες) στην Οβρυά και κατά μήκος της οδού Ακρωτηρίου έχουν “χτυπηθεί” από τον κορονοϊό 20 εργαζόμενοι. Δεκαπέντε (15) εργαζόμενοι έχουν βγει θετικοί στον κορονοϊό σε επιχειρήσεις αυτού του τύπου που έχουν έδρα στην Πατρών – Κλάους και 20 σε αντίστοιχα καταστήματα που λειτουργούν σε όλο το μήκος της οδού Γούναρη.

Στην περιοχή του Νέου Δρόμου 10 εργαζόμενοι νόσησαν τις τελευταίες ημέρες από κορονοϊό, ενώ σε μεγάλη επιχείρηση αποθήκη που προμηθεύει όλη την αλυσίδα τροφίμων στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή βγήκαν θετικοί 20 εργαζόμενοι !!!

Σε super market στην περιοχή της κάτω Αχαΐας από κορονοϊό νόσησε το ίδιο διάστημα το 89% των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται καθημερινά προσωπικό από την Πάτρα.

ΠΗΓΗ: εΔΩ