Εθελοντική Αιμοδοσία στα Φιλιατρά με συνεργασία συλλόγων Μεσσηνίας & Ηλείας

107

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Φιλιατρά έγινε τη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, που διοργανώθηκε από το  Δήμο Τριφυλία, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου καθώς και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, τον Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών και άλλους συλλόγους της πόλης.

Συμμετείχαν και άλλοι σύλλογοι όχι μόνο της Τριφυλίας αλλά και της γειτονικής Ολυμπίας και πιο συγκεκριμένα της Νέας Φιγαλείας.

Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Παρασκευά Παπασταθόπουλο, την Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών Ιωάννα Δημητρακοπούλου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας Θάνο Χουλιάρα.

Βρήκαν  την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο, την ανάπτυξη του αθλητισμού στη περιοχή, την τουριστική ανάπτυξη αλλά και το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει όσο αφορά την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε Ολυμπία και ορεινή Μεσσηνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, ο κος Χουλιάρας δεν ήταν ο μόνος εκπρόσωπος της περιοχής της Νέας Φιγαλείας καθώς συμμετείχαν και συμπολίτες με καταγωγή από το Στόμιο Φιγαλείας, το Δραγώγι αλλά και τα Πετράλωνα οι οποίοι μένουν μόνιμα στη περιοχή.

ΠΗΓΗ:  εΔΩ