«Άργος εναντίον Ναυπλίου»! H μεγάλη διαδικτυακή εφημερίδα “Political” καταγράφει τις δηλώσεις Καμπόσου για το χρέος της ΔΕΥΑΝ

199

Η διαμάχη των δύο μεγάλων Δημοτικών επιχειρήσεων, ΔΕΥΑ Ναυπλίου και ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών για την εξόφληση του υπαρκτού (βάσει δικαστικής απόφασης), χρέους 1.000.000 ευρώ (της πρώτης προς την δεύτερη) ξέφυγε από τις ρούγες του Άργους και του Ναυπλίου και από τις αναρτήσεις των Τοπικών site.  Το τηλεοπτικό μήνυμα του Δημήτρη Καμπόσου έδωσε την αφορμή να ασχοληθεί με την διαμάχη και η μεγάλη καθημερινή εφημερίδα “Political”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η “POLITICAL

«Άστραψε και βρόντηξε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με αφορμή τα χρέη ύδρευσης της ΔΕΥΑ Ναυπλίου.

Με οργισμένο ύφος ξεκαθάρισε ότι «τα χρέη της ΔΕΥΑ Ναυπλίου επιβαρύνουν τους δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών και αυτό δεν θα το επιτρέψω. Το 1 εκατ. Ευρώ θα πληρωθεί από τη ΔΕΥΑΝ με κάθε τρόπο». Και εξήγησε: «Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ότι το Ναύπλιο είναι η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους ούτε είναι αποικιοκράτες και εμείς αποικιοκρατούμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος δε στον ομόλογό του του Ναυπλίου, απαιτεί «να φέρουν τα χρήματα άμεσα, εκεί που μας χρωστάγανε, θα μας πάρουν και το γάιδαρο. Φτάσαμε στο αμήν για να καταφύγουμε δικαστικά».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εφημερίδα “Political” είναι ημερήσια πανελλαδική ψηφιακή εφημερίδα που αποστέλλεται καθημερινά στα emails 190.000 παραληπτών.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ(15-2-2021) ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΔΑΚΟΓΛΟΥ (15-2-2021) ΕΔΩ