Η ΕΛ.ΑΣ απέτυχε στη πράξη να εφαρμόσει το νέο νόμο για τις συγκεντρώσεις.

115

Η ΕΛ.ΑΣ παρανόμησε η ίδια χθες απόγευμα Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020, στην Πλατεία Βικτωρίας ή ουσιαστικά δήλωσε ανίκανη να προστατέψει ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που διαδήλωναν. Επέτρεψε αντισυγκεντρώσεις (που είχαν προαναγγελθεί μάλιστα!!!) και έθεσε σε κίνδυνο τους γηγενής κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα οι παράνομα συγκεντρωμένοι (σύμφωνα με τους νόμους-εάν ισχύουν τελικά για όλους) από τον αντιεξουσιαστικό και αριστερό χώρο, με μπροστάρη τον Δημοτικό Σύμβουλο Αθηναίων και Πρόεδρο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου, ήταν σχεδόν στο σύνολό τους κρανιοφόροι και φέροντες καδρόνια-στυλάρια και άλλα τέτοια ωραία αντικείμενα, που προφανώς σε κανέναν Αστυνομικό Διευθυντή δεν κίνησαν την ευθιξία.

Το ευχάριστο είναι ότι ουδείς από τους κατοίκους φοβήθηκε από αυτή την ορδή βαρβάρων και το συνονθύλευμα που μάζεψαν οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ που τους ταΐζουν.

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, οι κάτοικοι της Πλατείας Βικτωρίας φώναξαν δυνατά το αυτονόητο.

«Θέλουμε πίσω τις ζωές μας- Θέλουμε πίσω τη γειτονιά μας».

Σε μια πλατεία Βικτωρίας, που έχει μετατραπεί σε γκέτο ναρκωτικών και χαβούζα με τσαντίρια. Πάντα με την «αλληλεγγύη» των «προοδευτικών» δυνάμεων.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία εάν η ΕΛΑΣ θα τηρήσει το νόμο σε επόμενη διαδήλωση κατά το δοκούν. Απλά υπενθυμίζουμε στους αστυνομικούς, ότι έχουν ορκιστεί να τηρούν το νόμο και ΟΧΙ τις όποιες διαταγές των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ τους προϊσταμένων….

Υ.Γ. Επίσημη συμμετοχή στη παράνομη αντι-συγκέντρωση είχε δηλώσει και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΧΒΜ