Η Κυβέρνηση ετοιμάζει νέες «Μόριες» στη Πελοπόννησο

153
Χάρης Μιχαλακόπουλος

γράφει ο Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Είναι γεγονός ότι οι κοινωνίες, η αυτοδιοίκηση και ο Κρατικός μηχανισμός «χορεύουν» καθημερινά μέσα στο ρυθμό της άκρατης μετανάστευσης που γίνεται στη Πατρίδα μας.

Καθημερινές ειδήσεις από το Αιγαίο και τον Έβρο για κύματα εισροών στη Χώρα μας.

Καθημερινές ειδήσεις από τα κέντρα υποδοχής, κράτησης (πείτε τα όπως θέλετε) για φασαρίες, ναρκωτικά, βιασμούς, εμπόριο λευκής σαρκός και άλλα «ωραία» που μας φέρνει ο πολυπολιτισμός και η παγκοσμιοποίηση που βίαια προσπαθούν  να μας επιβάλλουν.

Καθημερινές ειδήσεις επίσης για τη προσπάθεια της Κυβέρνησης για μετάσταση του «καρκίνου» από τα ήδη κορεσμένα νησιά μας, στην Ηπειρωτική χώρα, χωρίς όμως να κάνει παράλληλα καμία προσπάθεια να σταματήσει την εισβολή. Έτσι το πρόβλημα απλά διογκώνεται, καθώς με ρυθμό 1.000 περίπου νέων «επενδυτών» την ημέρα απλά το μόνο που γίνεται είναι να κρύβει, η  χωρίς κανένα σχέδιο Πολιτική ηγεσία, το πρόβλημα κάτω από το χαλί, απλά για είναι αρεστή σε Ε.Ε κλπ ορατούς και αόρατους εντολείς της.

Με το ρυθμό αυτό η κατάληξη και το μέλλον μας ως Έθνος είναι απλά προδιαγεγραμμένο.

Στην προσπάθεια αυτή, η οποία γίνεται με όρους Μαφίας (και εξηγώ αμέσως μετά τι εννοώ), οι κοινωνίες αντιδρούν και τα Δημοτικά συμβούλια όλης της χώρας έρχονται προ τετελεσμένων γεγονότων να λύσουν προβλήματα, να πάρουν αποφάσεις και να διαχειριστούν καταστάσεις.  

Τα Δημοτικά συμβούλια εκτός όλων των προβλημάτων που εκτάκτως προσπαθούν να λύσουν και να πάρουν αποφάσεις ζωής για τους κατοίκους τους, έχουν παράλληλα να αντιμετωπίσουν ένα παρακράτος αυτόκλητων και μισθοφόρων μοντέρνων «ιεροεξεταστών», που περιμένουν στη γωνία αιρετούς ή άλλους που εκφέρουν γνώμη, για να διυλίσουν τη κάθε κουβέντα που δε αρέσει σε αυτούς (τους σύγχρονους ιεροεξεταστές) και να απειλούν με μηνύσεις ή να τους ταμπελοποιούν με μέσο και βοηθό, τα διάφορα πρόθυμα έμμισθα ή μη «γιουσουφάκια» των ΜΜΕ.

Οι όροι Μαφίας που ανέφερα πιο πάνω, είναι οι μετακινήσεις μέσα στη νύχτα, η μη ενημέρωση τοπικών θεσμικών οργάνων για να αποφύγουν συντονισμένες αντιδράσεις, οι αποφάσεις της Κεντρικής εξουσίας χωρίς την εξουσιοδότηση των τοπικών κοινωνιών και των τοπικών εκλεγμένων θεσμικών οργάνων, η εξαγορά συνειδήσεων και ανθρώπων με το ατέλειωτο χρήμα από πλευράς Ε.Ε-Μ.Κ.Ο κλπ  και τέλος η καταστολή, ως μέσο εκφοβισμού, των αντιδρώντων με μηνύσεις, προσαγωγές, συλλήψεις, δικαστήρια. Το κάθε τι για να τους ταλαιπωρούν (σωματικά ή οικονομικά) και να κάμψουν αντιστάσεις. Δηλαδή κανένας διάλογος, κανένας σεβασμός και καμία ανοχή στην αντίθετη άποψη. Άρα δε δικαιούνται να αυτοαποκαλούνται δημοκράτες (όπως κοκορεύονται) και να δρουν σαν τη Σικελική Μαφία.

«Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα χωρίς εμένα», λέει ο στιχουργός….

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης είναι έντονη και ο στόχος πλέον είναι να μεταφερθούν πρόσφυγες, ταυτοποιημένες οικογένειες, μετανάστες, παράνομοι μετανάστες κλπ σε ξενοδοχειακές δομές, πρόθυμους ενοικιαστές διαμερισμάτων (ήδη τρέχουν 2 αντίστοιχα προγράμματα χρηματοδότησης), παλιά στρατόπεδα και παλιά εργοστάσια.

Εδώ λοιπόν μας έρχονται οι τελευταίες, αποκλειστικές και πολύ επικίνδυνες πληροφορίες από το Νομό Ηλείας και την τελευταία απόπειρα μεταφοράς συλλήβδην, αταυτοποίητων ανθρώπων, σε ένα παλιό εργοστάσιο (ΑΙΓΑΙΟΝ) που βρίσκεται μέσα σε μια αποξηραμένη λίμνη, που τώρα αξιοποιείται αγροτικά.

Οι πληροφορίες φέρνουν ότι η προσπάθεια δεν ήταν για οργάνωση δομής προσωρινής εγκατάστασης απλώς. Ήταν για τη δημιουργία μιας νέας Μόριας.  Ένα καινούργιο κολαστήριο δηλαδή. Μια δομή που θα στοιβάζονται άνθρωποι όλων των φύλων, όλων των ηλικιών, όλων των φυλών και από εκεί θα γινόταν η όποια ταυτοποίηση, διαλογή και μεταστέγαση κάπου στο απόμερο μέλλον. Προς το παρόν αυτό αποφεύχθηκε για λόγους ακαταλληλότητας του χώρου τελικά (γι’ αυτό λέμε για καμία πρόβλεψη –οργάνωση -σχέδιο), λόγω των μεγάλων αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας και των αιρετών, αλλά τέλος (και εδώ είναι η είδηση) λόγω των αντικρουόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων στην αποξηραμένη λίμνη και στην ιδιοκτησία του εργοστασίου καθώς και παρακείμενου χώρου μισθωμένου για επένδυση golf.

Αυτό λοιπόν σημαίνει, εάν σκεφτούμε ότι ήδη διαβάζουμε για δομή στην Αμφιλοχία τουλάχιστον 1.000 ατόμων-επίσης για το στρατόπεδο στη Σπάρτη και αλλού, ότι η Κυβέρνηση γίνεται ιδιαίτερα επιθετική και επικίνδυνη ή έχει άγνοια κινδύνου. Θα δημιουργηθούν νέες «Μόριες» παντού και θα εξισλαμιστούν περιοχές, όχι με το μαχαίρι του Σουλτάνου πλέον, αλλά με τα λεφτά (αργύρια) της Ε.Ε των Μ.Κ.Ο και με τους κατά τόπους χρήσιμους ηλίθιους.

Η πληροφορία για το Πύργο Ηλείας είναι κάτι που ξεπερνά τα τοπικά δεδομένα. Δείχνει τον τρόπο σκέψης των Κυβερνώντων και είναι σίγουρο ότι ισχύει για όλη την Πελοπόννησο και γιατί όχι Πανελλαδικά.

Σφραγίστε τα σύνορα κύριοι yes man και μετά συζητάμε για το σχέδιο ταυτοποίησης, μεταφοράς και επαναπροώθησης των ήδη υπαρχόντων «επενδυτών» στην Ελληνική Επικράτεια. Εάν θέλετε να έρθετε σε διάλογο με την Ελληνική κοινωνία τελικά. Εκτός εάν δε θέλετε και απλά κοιτάτε να εξαφανίσετε τη χώρα μας και ότι αυτό πρεσβεύει από το χάρτη της Παγκόσμιας Ιστορίας.

Να ξέρετε ότι η Ελλάδα είναι ΦΩΣ. Εσείς κινείστε στο ΣΚΟΤΑΔΙ.

Το ΦΩΣ θα νικάει στο τέλος το ΣΚΟΤΑΔΙ ότι και να κάνετε.