Οι υποψήφιοι να τιμήσουν τους Εθελοντές των εκδηλώσεων του Δήμου

60

Θέλοντας να βοηθήσω τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου να ξεφύγουν από την μιζέρια της διαρκούς άρνησης, με αφορμή την διεξαγωγή του Μαραθωνίου Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου 2019, τους καλώ να αναγνωρίσουν πως «η εθελοντική συμμετοχή των Δημοτών και των Φορέων σε μια δράση του Δήμου, αξίζει εγκωμίων».

Θυμίζω ότι στο Δήμο Ναυπλιέων, οι επικεφαλείς των αντιπολιτευόμενων δημοτικών παρατάξεων, λειτουργώντας με μηδενιστική αντίληψη, δεν βρήκαν να πουν δυο καλά λόγια για τον “Παλαμήδειο Άθλο” που πρόσφατα διεξήχθη με επιτυχία. Ούτε για τη συμμετοχή των 400 αθλητών, στην παρουσία των οποίων ουδόλως συνέβαλαν. Ακόμα χειρότερα, δεν εγκωμίασαν την συμβολή Φορέων και Εθελοντικών ομάδων που με τη συνεισφορά τους έδωσαν λάμψη στον αγώνα και στήριξη στους αθλητές.

Κατ’ αντιδιαστολή προς αυτή την μικρόψυχη στάση, καταγράφω τα όσα είχε πει ο Δημήτρης Κωστούρος αναγνωρίζοντας την συνδρομή όλων όσων πρόσφεραν και είχε απευθύνει εκ μέρους των Δήμου Ναυπλιέων ένα μεγάλο ευχαριστώ βγαλμένο μέσα από την καρδιά του κάθε Ναυπλιώτη. “Ευχαριστώ“, είχε πει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων «την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ναυπλίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, τον Διοικητή και στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, τον Διοικητή του ΚΕΜΧ Ναυπλίου, τον σύλλογο «Παλαμήδης», το Νοσοκομείο Ναυπλίου, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το σώμα Σαμαρειτών του παραρτήματος Ναυπλίου, τους διασώστες της ΕΟΔ Αργολίδας, την ΕΑΣ- ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και τους κριτές της, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, το πολιτιστικό σωματείο «Μοριάς», την ομάδα αναβίωσης «Στάϊκος Σταϊκόπουλος – Φρουρά Ναυπλίου», την δημοτική φιλαρμονική, τη χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ, τη  χορωδία Ναυπλίου «Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι» και φυσικά, όλους τους εθελοντές και το προσωπικό του Δήμου Ναυπλιέων.

Αναμφίβολα, η συμβολή τους και η αρωγή τους έστεψε όλη την διοργάνωση με επιτυχία και απέδειξε, ότι εμείς εδώ σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπλιέων  κρατάμε αναμμένο τον φάρο του ελληνισμού».