Ο Λάμπρου προηγείται του Γεωργόπουλου στην ψηφοφορία για την καλύτερη άσκηση αντιπολίτευσης στο δήμο Ερμιονίδας

397

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και συνεχείς εναλλαγές στις επιλογές  των ψηφοφόρων, συνεχίζεται η ψηφοφορία που φιλοξενεί η εξειδικευμένη πλατφόρμα ψηφοφοριών psifisto.gr με θέμα «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ποιος έκανε πιο δυναμική αντιπολίτευση»;

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, μία ημέρα μετά την ανάρτηση του θέματος, είχαν ήδη συγκεντρωθεί 11.000 ψήφοι και η σειρά αναγνώρισης ήταν:

ΛΑΜΠΡΟΥ: 49% και 5.400 ψήφοι

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: 44% και 4.800 ψήφοι

ΤΟΚΑΣ: 6% και 744 ψήφοι

Αφού πρώτα υπενθυμίσουμε ότι ψηφίζουν δημότες και φίλοι της Ερμιονίδας, μπορούμε αβίαστα να αναγνωρίσουμε ότι η δραστηριότητα του Τάσου Λάμπρου και της παράταξής του ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. απολαμβάνει πολύ υψηλής αναγνώρισης (49%) εκ μέρους των κατοίκων και φίλων της περιοχής. Υψηλής αναγνώρισης απολαμβάνει και ο τρόπος που αντιπολιτεύθηκε ο Γιάννης Γεωργόπουλος (44%), ενώ ο Τάσος Τόκας βρίσκεται χαμηλά, στο 6%.

Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξαν πολλές εναλλαγές στις πρώτες θέσεις κάτι που αποδεικνύει την οργανωτική συσπείρωση των ψηφοφόρων και φίλων των κ.κ. Λάμπρου και Γεωργόπουλου και πιθανόν προδιαγράφει μια ιδιαίτερα σκληρή μάχη ψήφων για την πρώτη θέση στην ψηφοφορία.

Το akromolio.gr θα παρακολουθήσει την πορεία της ψηφοφορίας και θα επανέλθει τις επόμενες ημέρες με νεώτερη πληροφόρηση.

Όσοι από εσάς θελήσετε να ψηφίσετε, ή να παρακολουθείτε την εξέλιξη της ψηφοφορίας πατήστε ΕΔΩ