Ο Νώτης αποκαλύπτει ψέματα και παρανομίες Μαλτεζικών

225
Ιωάννης Νώτης

Όταν η απόκτηση εξουσίας βασίζεται στο ψέμμα και στις παρά φύση συναλλαγές, τότε και η άσκησή της θα γίνεται με ψέμματα και παρά φύση συναλλαγές.

Όταν ο “αρχηγός” λέει ξαδιάντροπα ψέμματα και χρησιμοποιεί την παραποίηση της αλήθειας για να εξαπατήσει τον κόσμο και για να λασπώσει προσωπικότητες, τότε και κάποιοι συνεργάτες του θα κάνουν τα ίδια.

Το παράδειγμα του Γιάννη Μαλτέζου που συλλαμβάνεται συνεχώς να λέει ψέμματα, να παραποιεί γεγονότα ή να “ξεχνά” τι έλεγε προεκλογικά, επιδρά καταλυτικά και οδηγεί σε ανάλογο τρόπο συμπεριφοράς πολλούς από τους αιρετούς ή αμειβόμενους συνεργάτες του.

Το δημόσιο ντρόπιασμα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ή με έγγραφα των υπηρεσιών του δήμου, δεν φάνηκε ικανό να τους σταματήσει. Δικαιολογημένα λοιπόν, προκαλείται η δημόσια αντίδραση άλλων Αιρετών, θιγομένων ή μη, αλλά και απλών πολιτών που διαπιστώνουν την πολιτική εξαπάτηση της οποίας έπεσαν θύματα.

Διαβάστε τι γράφει ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νώτης στην προσωπική του σελίδα στο FaceBook ξεμπροστιάζοντας τη νέα διοίκηση της ΑΡΓΩ ΑΕ για όσα ψευδώς ισχυρίζονται και για όσα παρανόμως πράττουν (προφανώς με εντολή άνωθεν).

Γράφει ο Γιάννης Νώτης:

“Ως προς τις αιχμές πρoς την απερχόμενη Διοίκηση της ΑΕ ΑΡΓΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ οι οποίες διαχέονται τις τελευταίες ημέρες, κύριοι δεν λέτε αλήθειες.

Ψηφίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ της Αργώ το Νοέμβρη του 2022 η παραίτηση μου από την αποζημίωση ως Πρόεδρος, όπου ήσασταν και μέλη του ΔΣ ναι η όχι;

Οι 150.000 ευρώ με αναδρομική ισχύ από το 2014 που έσκασαν στη θητεία μου ως πρόεδρος, αφορούσαν το ΕΝΦΙΑ ακινήτων της Αργώ ναι η όχι;

Ρυθμιστήκανε με ενέργειες του τότε προεδρείου, η μείωση του ποσού στις 100.000 ευρώ και ρύθμιση μηνιαίας δόσης προς αποπληρωμή 3.500 € ναι η όχι;

Παραδώσαμε στην νέα δημοτική αρχή με υπογραφές 12 χιλ €.

Επίσης οφειλές προς την εφορία 50 χιλ από τις 100.000

Ως προς την εξυγίανση της ΑΕ ΑΡΓΩ σας προτρέπω όποτε θέλετε να κάνετε αίτημα να δούμε βάσει των τιμολογίων τί έργο παράξαμε. Οι συκοφαντίες και λάσπες στον ανεμιστήρα να τελειώσουν γιατί θα πιάσουμε άλλους δρόμους που πιστέψτε με δεν το θέλω. Όλα στο Φώς και δημόσια..

Υ.Γ. Αν η ΑΡΓΩ έχει ναυαγήσει που βρεθήκαν μόλις λίγες ημέρες από την παράδοση της Προεδρίας μου στη νέα διοίκηση 2.000 € για χρηματοδότηση του Καρναβαλιού του Άργους και 1.000€ για διοργάνωση εκδρομής του Γυμνασίου Νέας Κιου. Αποφάσεις μάλιστα που πάρθηκαν κατά παράβαση του καταστατικού της ΑΡΓΩ Α.Ε.”