ΕΣΚΑΚ: Πρωταθλήτρια Εφήβων Αργολίδας-Κορινθίας η Δόξα Ναυπλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

84

Τα « μωρά » του κόουτς Χρ. Μπακάλη στέφθηκαν Πρωταθλητές Εφήβων Αργολίδας -Κορινθίας  στο μπάσκετ.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, γεμάτο πάθος και ταλέντο  εξελίχθηκε ο τελικός του Πρωταθλήματος Εφήβων Αργολίδας – Κορινθίας στο μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε χθες 16/3/2024, στο κλειστό Γυμναστήριο του Λεχαίου ανάμεσα στον Άρατο 1893 Α.Ο. Κίατου με την Δόξα Ναπλίου .

Αν και ήταν αουτσάιντερ η ομάδα του Ναυπλίου  στο συγκεκριμένο θεσμό, κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο επικρατώντας τη  αξιόμαχης ομάδας του Αρατου Κιάτου στον τελικό του F4 , με 68-72.

Από το πρώτο λεπτό η Δόξα ήταν μπροστά στο σκορ ,δεν απειλήθηκε ποτέ και διαχειρίστηκε άψογα μέχρι τέλους την διαφορά που είχε αποκτήσει.

Κανένας παίχτης δεν υστέρησε σε απόδοση ,ήταν όλοι τους θετικοί με πρωταγωνιστή του ματς, αλλά και πρώτο σκόρερ  του F4 ,αλλά και όλης της χρονιάς τον Βασίλη Παγούνη!

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός αθλητής σημείωσε 37 πόντους έστρωσε τον δρόμο προς την μεγάλη.

 

Η ομάδα του Ναυπλίου στέφθηκε πρωταθλήτρια και συνεχίζει την πορεία της, στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Αξιοσημείωτο πως δίπλα στην ομάδα ήταν σχεδόν όλο το αντρικό τμήμα ,δείγμα του άριστου οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα !!!

ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ (ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ):ΘΕΛΕΡΙΤΗΣ 4, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ7,ΧΑΣΙΩΤΗΣ 7(1), ΤΣΑΒΟ 8(2),ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ 9(3),ΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΥΚΟΥΜΕΛΗΣ 10, ΣΚΑΡΠΕΤΖΗΣ 16, ΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΔΟΞΑ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ (ΜΠΑΚΑΛΗΣ): ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΡΑΣ 2 ,ΚΑΝΟΥΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΒ 8,ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ, ΠΑΓΟΥΝΗΣ 37 (1), ΜΙΧΟΣ, ΔΡΟΥΖΑΣ 15, ΤΣΙΡΟΣ 6, ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ, ΤΖΟΝΕΥΡΑΚΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΜΠΑΒΕΛΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε το βίντεο της απονομής