Το Εργατικό Κέντρο γιόρτασε τα Κούλουμα στην Καραθώνα

174

Κρατώντας μια παράδοση δεκαετιών, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας γιόρτασε και φέτος τα Κούλουμα, στο χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου στην Καραθώνα. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ραφαήλ Μπαρού, τα μέλη της διοίκησης και οι οικογένειές τους «έκαναν κατάληψη» του εστεγασμένου χώρου του Σωματείου Οικοδόμων και πέρασαν μια όμορφη γιορτινή ημέρα.

Τα πεντανόστιμα σπιτικά νηστήσιμα που έφεραν σαν συνεισφορά στη γιορτή οι συμμετέχοντες, συμπληρώθηκαν από αγορασμένα τουρσί και μια πρόχειρη ψησταριά που ψήθηκαν δεκάδες πλοκάμια χταποδιών, κρασί, τσίπουρο και μπύρες. Οι 50 περίπου παριστάμενοι γλέντησαν μέχρι τις 4 το απόγευμα και απέδειξαν ότι αποτελούν την πιο συνεκτική ομάδα από όσες ασχολούνται με τα κοινά.

Την παραδοσιακή εορταστική συνάντηση κάλυψαν τηλεοπτικοί σταθμοί, δημοσιογράφοι και site που μετέφεραν σε χιλιάδες θεατές τον χαιρετισμό του Προέδρου Ραφαήλ Μπαρού, την ατμόσφαιρα της γιορτής και την συνταγή ψησίματος χταποδιών.

Δείτε το απόσπασμα από το Δελτίο ειδήσεων του BEST TV, το οποίο κατέγραψαν η δημοσιογράφος Κατερίνα Κουρτέλη και ο εικονολήπτης Δημήτρης Ευσταθιάδης.