Μεσογαίας Νικόλαος για τον νομοσχέδιο Μητσοτάκη «Νομοθετούν και αυθαίρετα και λάθος»

92
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος

Η εισήγηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυραιωτικής κ.κ. Νικολάου για την ουσία του νομοσχεδίου που προωθεί ο προστάτης της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν προβλήθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ. Έτσι η στοιχει0θετημένη άποψη του Διευθυντή του Γραφείου Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος (κατόχου 3 Διδακτορικών μεγάλων διεθνών πανεπιστημίων) δεν έγινε κτήμα του Λαού.

Παραθέτουμε μια αναφορά στα βασικά στοιχεία της και ένα σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορείτε να διαβάσετε την αποσιωπούμενη εισήγηση. Μία εμβληματική μελέτη απάντηση στην προπαγάνδα της εποχής, που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες.

Βασικά σημεία:

  • Η οικογένεια είναι κύτταρο καλλιέργειας των μελών της, συζύγων και παιδιών. Απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας της είναι να συντηρεί τις ηθικές αρχές που οπωσδήποτε εναρμονίζονται με τους φυσικούς όρους. Κάθε παραβίαση και αλλοίωση της φυσιολογίας αντιβαίνει στην ηθική.
  • Η ταυτότητα του φύλου ορίζεται από βιολογικούς παράγοντες, την ανατομία, τη φυσιολογία, το γενετικό αποτύπωμα, τις ορμόνες του ατόμου, όχι από τη σεξουαλική τάση ή τον προσανατολισμό. Δεν ορίζεται από ορέξεις, από το τι νομίζω για τον εαυτό μου ή από το πώς νιώθω, αλλά από το τι τελικά είμαι.
  • Ο γάμος δεν είναι δικαίωμα. Είναι θεσμός. Τον προστατεύει το Σύνταγμα επειδή συντηρεί, αναπαράγει και προάγει το έθνος. Αντίθετα, η προπαγάνδα περί δικαιωμάτων και ισότητας των ομοφυλοφίλων στον γάμο και η τυχόν ψήφιση του νομοσχεδίου υπονομεύουν το έθνος και υπό την έννοια αυτή λειτουργούν αντεθνικά.
  • Αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζαμε από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ ήταν η απέχθεια προς την οικογένεια, τον γάμο, τα παιδιά, τους θεσμούς, την Εκκλησία. Και τώρα ζητούν την προστασία του κράτους γι’ αυτά που η ιδεολογία και η πρακτική τους πολεμούσαν. Δεν τα ζητούν επειδή άλλαξαν γνώμη, αλλά για να τα παραμορφώσουν κατά το δοκούν. Και η κυβέρνηση συναινεί.
  • Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι ότι ψηφίζουν το νομοσχέδιο, αλλά ότι το υποστηρίζουν και το προβάλλουν ως πρόοδο. Ενώ αντιλαμβάνονται ότι η συνείδηση των βουλευτών τους, την οποία επικαλούνται, είναι αντίθετη, προχωρούν με κάθε μέσο βιάζοντάς τη.

Ολόκληρη η εισήγηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου στον σύνδεσμο:

https://www.dimokratia.gr/ellada/573158/olokliri-i-istoriki-eisigisi-toy-mitropoliti-mesogaias-nikolaoy/