Εντός ο Παναργειακός , εκτός η Ένωση Ερμιονής

33

Παναργειακός  – Αφάντου ΑΕΡ στο ΔΑΚ Άργους

Η ομάδα του Άργους την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενήθηκε στην Ελευσίνα και επικράτησε με 3-0 του τοπικού Πανελευσινιακού, δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι αλλά δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου και κόλλησε στο μηδέν. Στην επανάληψη έλυσε τον γόρδιο δεσμό με γκολ του Ελευθεριάδη στο 62′, με τον Ντε Σόουζα στο 80′ να διπλασιάζει τα τέρματα και τον Ελευθεριάδη στο 85′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναργειακός βρίσκεται σε ανοδική πορεία έχοντας στις  τελευταίες 9 αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα. Ανέβηκε στην 4η θέση, αλλά σε ισοβαθμία με τον Παναιγιάλειο, τη Ρόδο και την Ελλάς Σύρου, στο -6 από την κορυφή. Τέλος η ομάδα του Άργους ανανεώθηκε μεταγραφικά  κάνοντας  αρκετές μεταγραφές φέρνοντας 5 εμπείρους παίχτες στην ομάδα.

Τον Κώστα Ηλιόπουλο, τον Χρήστο Χριστόπουλο, τον Νίκο Κάτση, τον Κώστα Παναγιώτου, τον Βασίλη Χριστόπουλο και τελευταία μεταγραφή  ανακοινώθηκε ο αμυντικός Αλέξανδρος Τσούτσης.

 

Η ομάδα της Αφάντου Υποδέχθηκε την Ελλάς Σύρου στο ντέρμπι της αγωνιστικής και γνώρισε την ήττα με 1-0, η οποία ήταν η πρώτη έπειτα από σερί επτά αγωνιστικών με θετικά αποτελέσματα. Μέτρια εικόνα και από τις δύο ομάδες, με τους Συριανούς να σκοράρουν στην μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία τους στο ματς στο πρώτο μέρος (37′) και τους Αφαντενούς να σπαταλάνε αρκετές στην επανάληψη για να πάρουν έστω τον πόντο. Δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 52′, ενώ έχουν παράπονα και για την διαιτησία. Έτσι έπεσε στην 8η θέση σε ισοβαθμία με τη Μαρκό και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Παναργειακός έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφικές ενέργειες, έχει στόχο το πρωτάθλημα και η νίκη κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Μέσα στην έδρα του στο Άργος είναι πολύ δυνατός και έχει τον πρώτο λόγο. Ναι μεν οι Ροδίτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ωστόσο εκτός έδρας έχουν ηττηθεί στα δύσκολα ματς.

 

Παναιγιάλειος – Ένωση Ερμιόνης στο Δημοτικό στάδιο Αβύθου

Την Ερμιονίδα αντιμετωπίζει στην Αβυθο την Κυριακή (15:00) ο Παναιγιάλειος, έχοντας στο ρόστερ του και σίγουρα στην αρχική σύνθεση νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Εκτός από τον Φλώρο που είναι τραυματίας (διάταση), ο Νίκος Μανούρας θα έχει επιλογές ανάμεσα στους νεοφερμένους Πίσπα, Τσίπρα, Κίτο.

 

Στο Αιγιώτικο στρατόπεδο βλέπουν τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Ερμιονίδα και Μύκονο σαν ευκαιρία για βαθμολογική αναβάθμιση και παράλληλα σαν ρεβάνς από τις ήττες του α΄ γύρου.

Θετική ήταν και η πρώτη έξοδός του Παναιγιάλειου για το νέο έτος, καθώς πέρασε νικηφόρα με το επιβλητικό 4-1 στο γήπεδο του Αιτωλικού κόντρα στην ομάδα του Μεσολογγίου, ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μακρής, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (22΄, 32΄, 83΄ πεν.), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο νεοαποκτηθείς Πίσπας με γκολ στις καθυστερήσεις. Ενδιάμεσα (66′) είχε δεχθεί το γκολ της μείωσης. Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με Παναργειακό, Ρόδο και Ελλάς Σύρου, στο -6 από την κορυφή.

Η Ένωση Ερμιονίδας  γνώρισε ακόμα μία εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Μύκονο με 1-0, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία. Οι παίκτες της τα έδωσαν όλα, μόχθησαν αγωνιστικά και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα τέρμα, προκειμένου να αποφύγουν την ήττα. Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Έμεινε πίσω στο σκορ από το 33’, γκολ το οποίο έκρινε τον τελικό νικητή. Με μόλις μία νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 16η θέση, στο -14

 

Γ εθνική 3ος όμιλος 

 

Βαθμολογία Γ΄ Εθνικής 3ος όμιλος: