Σήμερα στο Άργος ο τελικός κυπέλλου Αργολίδας, θα κάνει το νταμπλ ο Παναργειακός ;; (είσοδος ελεύθερη)

263

Σήμερα Μ. Τετάρτη στις 18:00 στο γήπεδο του Άργους ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου Αργολίδας ανάμεσα στον Πρωταθλητή Παναργειακό και στην Ένωση Ερμιονίδας στο τελευταίο παιχνίδι  της χρονιάς.

Η ομάδα του  Παναργειακού  θέλει να κλείσει την χρονιά κατακτώντας και το Κύπελλο Αργολίδας  κάνοντας το ντάμπλ μπροστά στους φίλαθλους τους.

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

 

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της. Οι παίκτες προπονήθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30/4) υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Διλμπέρη στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης.

Ο σύλλογός θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι που αποτελεί γιορτή για το νομό μας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει το ματς, απέναντι στην ομάδα που κατάκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας αποτελεί πρόκληση για το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, οι οποίοι στοχεύουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο, μετά και την επιτυχία τους την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε στους παίκτες ότι είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο που θα αγωνιστεί στον τελικό και οφείλουν όλοι να είναι έτοιμοι, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ανέφερε ότι χρειάζεται απ’ όλους συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο, υπογραμμίζοντας στους παίκτες πως οφείλουν να παίξουν με όλες τις δυνάμεις τους και με αποφασιστικότητα, στο τελευταίο ματς της σεζόν, με σεβασμό στους αντιπάλους.

 

Αναμένετε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις  δύο καλύτερες ομάδες της  Αργολίδας που δίκαια βρίσκονται σε αυτόν τον τελικό Κυπέλλου.

Μπορεί η ομάδα του Άργους να πήρε δίκαια το  πρωτάθλημα παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά η ομάδα της Ερμιονίδας είναι πάντα ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλους που σίγουρα θα δυσκολέψει και θα το παλέψει μέχρι τέλους…

Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη.