Οργανωμένους τραμπουκισμούς καταγγέλλει ο Παπαδημόπουλος

303
Δημήτρης Παπαδημόπουλος

Με δήλωσή του, αναφερόμενος στον τρόπο διεξαγωγής των Δημοτικών Συμβουλίων στο Δήμο Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη» Δημήτρης Παπαδημόπουλος αναφέρει με καυστικότητα (μεταξύ άλλων): «Στα δύο δημοτικά συμβούλια που έχουν πραγματοποιηθεί, έχουμε γίνει μάρτυρες, τόσο εμείς όσο και οι δημότες που παρακολουθούν δια ζώσης ή από το διαδίκτυο, μιας τοξικής ατμόσφαιρας, με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, προσωπικές αντιπαραθέσεις, απειλές, φωνασκίες και πολλές φορές ακόμα και ύβρεις, στόχος των οποίων έχουν γίνει και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας!!

Εικόνες ντροπής, που δεν αρμόζουν στο Δήμο μας και στις οποίες συμμετέχουν σύμβουλοι από όλες τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις. Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αυθόρμητο αυτών των αντιδράσεων, τόσο από τους αιρετούς όσο και από κάποιους από το κοινό. Έχουμε την αίσθηση ότι παρακολουθούμε ένα καλοστημένο θεατρικό έργο, μία παράσταση που μόνο σκοπό έχει να απομακρύνει το δημόσιο διάλογο από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και την προσπάθεια ανεύρεσης δίκαιων και ρεαλιστικών λύσεων γι’ αυτά».

Προκαλεί εντύπωση η φράση του Δημήτρη Παπαδημόπουλου «Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αυθόρμητο αυτών των αντιδράσεων, τόσο από τους αιρετούς όσο και από κάποιους από το κοινό», με την οποία σαφώς υπονοεί ότι πρόκειται για σχεδιασμένους τραμπουκισμούς οι οποίοι εκπορεύονται από συγκεκριμένα κέντρα. Κέντρα τα οποία και αποφεύγει να κατονομάσει για λόγους που μόνον ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει.

Να σημειώσουμε ότι, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2024, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Κωνσταντίνος Μάκαρης, κατηγόρησε ον Δημήτρη Παπαδημόπουλο ότι λειτουργεί ως «Πλυντήριο του Δημήτρη Κωστούρου», χωρίς όμως να πάρει απάντηση.