Γιατί στοχοποιήθηκε ο Παύλος Δαγρές από τον Δρ. Παντείου Παν.  Σχίζα

105

(αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ)

Ο Δρ. Παντείου Παναγιώτης  Σχίζας με συκοφαντικές …  ανακοινώσεις δήλωσε ότι ο Γιατρός του ΕΣΥ Παύλος Δαγρές έκανε ιατρείο στις Φυλακές Αργολίδας χωρίς να έχει διορισμό εκεί και χωρίς την έγκριση του αρμόδιου Υπουργείου.

Τι υπαινίσσεσαι Δρα Σχίζα;

Υπενθυμίζουμε ότι το 2006 ο Τούρκος Πρόξενος Αθηνών μετέβη στις φυλακές Ναυπλίου, όπου υπηρετούσε νομίμως ο Γιατρός Δαγρές, και ζήτησε να φύγουν άμεσα μόνο πέντε Τούρκοι κρατούμενοι και όχι οι υπόλοιποι, πατριώτες του, για άλλες φυλακές. Όπως και έγινε, χωρίς οι ίδιοι να το έχουν ζητήσει, για τους οποίους πέντε υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν φέρει όπλα με πλοιάριο στην Πελοπόννησο.

Το ξαφνικό ενδιαφέρον του Τούρκικου Προξενείου για τους συγκεκριμένους Τούρκους κρατουμένους προκάλεσε εκτός των άλλων και σοβαρές υποψίες  ότι ίσως … το Τουρκικό Προξενείο να είχε θέμα με τον Γιατρό Δαγρέ.

Δεδομένου  ότι ο Γιατρός Δαγρές όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει είχε εμπλακεί έμμεσα τον Νοέμβριο του 1992 στην υπόθεση κατεδάφισης του παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού του Έλληνα Μουσουλμάνου βουλευτή ΣΑΔΙΚ. Η κατεδάφιση έγινε από Έλληνες Χριστιανούς και Μουσουλμάνους κατοίκους της Θράκης.

Από τον Σταθμό αυτό επιχειρούσαν ο ΣΑΔΙΚ και άλλοι με εμπρηστικές ακραίες δηλώσεις να εξεγείρουν τους φιλήσυχους Μουσουλμάνους της Θράκης κατά του κράτους των Αθηνών. Δηλώσεις του ΣΑΔΙΚ  τότε όπως: «θα χυθεί αίμα» είναι ενδεικτικές.

Επισημαίνουμε ότι το 1988 εξεγέρθηκαν στην Κομοτηνή λιγοστοί Μουσουλμάνοι καθοδηγούμενοι από πράκτορες της ΜΙΤ, όπου κατά την διάρκεια των εξεγέρσεων ο πρώτος ξάδελφος του ΣΑΔΙΚ δολοφόνησε τον τελωνειακό Άγγελο Σολακίδη ο οποίος βρισκόταν διασωληνομένος στο Νοσοκομείο.

Τι έγραφε ο Στόχος στις 20/7/2006

Με εντολή Άγκυρας μετήχθησαν από τις φυλακές Τίρυνθας στην Κομοτηνή Τούρκοι φυλακισμένοι. Από τον φόβο του Στόχου!!!

Ήταν πράκτορες της ΜΙΤ; Είχαν σχέση με την Αλ-Κάϊντα; Γιατί έσπευσε το Τουρκικό Προξενείο στο Ναύπλιο;  Μήπως για να προλάβει τις διαρροές; Τι δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί;

Από πού η ΜΙΤ είχε την πληροφορία ποιοι υπηρετούν στις Φυλακές Ναυπλίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες όπλα για ανταρτοπόλεμο μετέφεραν με πλοίο στην Ελλάδα οι συγκεκριμένοι Τούρκοι φυλακισμένοι.

Για λογαριασμό ποίων κύριοι του Τουρκικού Προξενείου;

Συνελήφθησαν όμως το 2005 από την Ελληνική Αστυνομία αλλά τα όπλα δεν βρέθηκαν τα οποία όπως εκτιμάται ξεφόρτωσαν σε ερημική ακτή της Πελοποννήσου.

Φοβάστε κύριοι του Τουρκικού Προξενείου μήπως οι κρατούμενοι πατριώτες σας προβούν σε αποκαλύψεις και εμπλέξουν υψηλά ιστάμενους; Και ποιόν φοβάσθε;

(Μερικά από τα γραφόμενα στον ΣΤΟΧΟ την 26/7/2006).

Κοινός στόχος ο Δαγρές του τότε Τουρκικού Προξενείου και σήμερα του Δρα εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Παναγιώτη Σχίζα.

Φυσικά πιστεύουμε ότι για διαφορετικούς λόγους, τον στοχοποίησε η κάθε πλευρά εάν αυτό συνέβη και μόνο.

Οι ειδικές υπηρεσίες πιστεύουμε να διαλευκάνουν  την υπόθεση ΣΧΙΖΑ.

Δεδομένου ότι πολλά περίεργα έχουν συμβεί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο προκαλούν σοβαρές αμφιβολίες για τον ρόλο κάποιων του Πανεπιστημίου.

Επισημαίνουμε ότι δύο προβεβλημένοι Πρυτάνεις Παντείου στο παρελθόν κατέληξαν για πολλά χρόνια στην φυλακή κατηγορούμενοι για εκτεταμένη διαφθορά.

Άλλος καθηγητής Παντείου πρωτοστατούσε υπέρ των μειονοτήτων εντός της Ελλάδας. Υπέρμαχος επίσης θεωρητικά προέβαλε τα συνολικά δίκαια του λαού. Στην πράξη όμως προκειμένου για το ατομικό του συμφέρον ενεργούσε παράνομα σε βάρος του συνόλου, των πολλών.

Επανειλημμένα στο παρελθόν ο Στόχος είχε γράψει. Κοινός κλέφτης ο καθηγητής της Παντείου Δ ……. που διέθετε τις αίθουσές του στο Πανεπιστήμιο για ανθελληνικές συζητήσεις περί μειονοτήτων. Ο κύριος αυτός θα μπορούσε να διεκδικήσει ΔΙΠΛΩΜΑ ευρεσιτεχνίας χάρη στη μέθοδο που είχε εφαρμόσει μειώνοντας στο ελάχιστο  την κατανάλωση του ηλεκτρικού του ρεύματος. Γι’ αυτήν του την εφεύρεση ο κλέφτης Δ……… και η σύζυγός του Α….. στις 10/4/1991 κάθισαν στο εδώλιο του Β΄τριμελούς πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενοι για απάτη από κοινού κατ’ εξακολούθηση και καταδικάστηκαν σε 13 !!! μήνες φυλάκιση ο καθένας τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κύριος και η κυρία το χρονικό διάστημα από το 1985 έως το 1988 είχαν τοποθετήσει πρόσθετους διακόπτες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στον κεντρικό πίνακα του διαμερίσματός τους στην Κηφισιά με αποτέλεσμα να καίνε ρεύμα χωρίς να καταγράφεται η κατανάλωση στον μετρητή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το δικό τους κέρδος στο ρεύμα το πλήρωναν εν αγνοία τους οι υπόλοιποι συγκάτοικοι της πολυκατοικίας. Όπως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη, γι΄αυτό εξ αιτίας μιας τυχαίας βλάβης, αποκαλύφθηκε όλη η δραστηριότητα του ζεύγους.

Το επόμενο βήμα ήταν η μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο διαχειριστής της πολυκατοικίας  κ. Α.Μ.

Επί των ημερών μας έτερος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και βουλευτής  του Ελληνικού Κοινοβουλίου θεωρεί την συνθήκη της Λωζάνης παρωχημένη.

Και φυσικά το άρθρο 15 της συνθήκης όπου τα Δωδεκάνησα περιήλθαν στην Ιταλία. Επίσης από τα άρθρα 12 και 16 της συνθήκης της Λωζάνης το 1923 προκύπτει ότι η Τουρκία παραιτήθηκε κάθε κυριαρχικού δικαιώματος πέραν των 3 μιλίων από την ασιατική ακτή πλην της Ίμβρου, της Τενέδου και των Λαγουσών.

Βάσει της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων το 1947 άρθρο 14 η κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων, περιήλθε από την Ιταλία στην Ελλάδα.

Ποιους άραγε συμφέρει η έμμεση ακύρωση της συνθήκης της Λωζάνης;

Τους Έλληνες ή τους Τούρκους που ονειρεύονται ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ διεκδικώντας ελληνικά εδάφη που βρίσκονται πέραν των 3 μιλίων από τις Ασιατικές ακτές;

Πολλά τα περίεργα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 

Δρα εγκληματολογίας Παναγιώτη Σχίζα ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Τι εννοείς δημοσιεύοντας ότι ο Γιατρός Δαγρές του ΕΣΥ έκανε ιατρείο στις Φυλακές Αργολίδας χωρίς να έχει διορισμό εκεί και χωρίς την έγκριση του αρμόδιου Υπουργείου.

Δηλαδή για άλλο σκοπό πήγαινε στις Φυλακές ο Δαγρές;

Όπως με τις ενέργειες του το Τουρκικό Προξενείο το 2006 ίσως …. Άφησε να εννοηθεί αυτό που ο ΣΧΙΖΑΣ δηλώνει σήμερα;

ΠΕΡΙΚΛΗΣ – ΣΤΟΧΟΣ 18 Ιανουαρίου 2024