Αργολίδα: Όλη η αγωνιστική δράση (vid)

118

Α1 κατηγορία Αργολίδας:

Ο Πανναυπλιακός κέρδισε εύκολα στο γήπεδο του Ναυπλίου με 4-1 τον Ηρακλή Καρυάς και παρέμεινε στην κορυφή πρώτος, με την ομάδα του Φοίνικα Επιδαύρου με μόλις ένα βαθμό πίσω κερδίζοντας την ομάδα του Τολού εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 8-2.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του Αγώνα Πανναυπλιακού Ηρακλή Καρυάς:

Αναλυτικά:

Βαθμολογία Α1 κατηγορίας:

Α2 κατηγορία

1ος όμιλος

Μεγάλη μάχη στον 1ο όμιλο της Α2 της Αργολίδας με τον Κεραυνό Ιρίων και Ολυμπιακό Άργους να ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας το απόλυτο 8 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια. Ακολουθεί η νεανική ομάδα του Αριστέα με μόλις μία ήττα.

Αναλυτικά:

Βαθμολογία Α2 1ου ομίλου:

2ος όμιλος

Η ομάδα της Ύδρας βρίσκετε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας έχοντας το απόλυτο με 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κερδίζοντας εντός έδρας εύκολα την ομάδα του Α.Γ.Ο Ναυπλίου με 4-1. Δεύτερη στην κατηγορία ο Αστέρας Μπόρσια που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με μόλις δύο βαθμό πίσω από τον Ύδρα.

Αναλυτικά :

Βαθμολογία Α2 2ου ομίλου :

Β’ κατηγορία Αργολίδας

Με νίκες συνέχισαν η Νίκη Ναυπλίου και ο Πανμηδεατικός για την 2 αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Βαθμολογία Β κατηγορία

Β΄ Εθνική  Γυναικείου πρωταθλήματος

Μεγάλη νίκη της ομάδας του Άργους εκτός έδρας φέρνοντας την ομάδα του Φείδωνα στην 1η θέση της Β΄ Εθνικής Γυναικών.

Η Δόξα Πηγαδακίων φιλοξένησε  στην ομάδα του Φείδωνα Άργους για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών του Β΄ ομίλου. Το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μαχαιράδου.

Το ματς, ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό και αποζημίωσε τους 100 και πλέον φίλους της ομάδας και του τοπικού ποδοσφαίρου που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες (κρύο) και βρέθηκαν στο γήπεδο Αγίου Διονυσίου ανήμερα!

Η ζακυνθινή ομάδα κοίταξε στα “ματιά” την αντίπαλο και της έβαλε πολύ δύσκολα (!!!). Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Άργους μπήκε στο 65΄ όταν μετά από διώξιμο αμυντικού της Δόξας, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αντιπάλου και κατέληξε στα δίχτυα της ζακυνθινής ομάδας!

Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει, ήταν όμως ατυχή καθώς είχε δοκάρι με την Λομποτέση στο 80′. Η ζακυνθινή ομάδα μετά από αυτή την ήττα έπεσε στην 3η θέση έχοντας 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Φείδωνα με 15 βαθμούς  ανέβηκε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Β΄Εθνικής Γυναικών 2ος όμιλος:

Βαθμολογία Β Εθνικής Γυναικείου Ποδοσφαίρου: