ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι είπε ο Κων. Μάκαρης στα στελέχη της Νέας Εποχής, στο ΑΜΑΛΙΑ (VIDEO)

305
Κωνσταντίνος Μάκαρης

Σε μια (πολυαναμενόμενη) συγκέντρωση των υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, που διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έδωσε τις πρώτες του οδηγίες προς τα προσελθόντα στελέχη του συνδυασμού. Ακολούθησε συζήτηση η οποία κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου συνάντησης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

«Σκοπός των ανοιχτών συναντήσεων που θα κάνουμε κάθε 40-45 ημέρες είναι να διευρύνουμε τον Πυρήνα της Νέας Εποχής. Να καταγράψουμε τις θέσεις που θα ακούγονται, να ετοιμάζουμε τις θέσεις που θα μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το πρώτο χρονικό διάστημα δεν θα πρέπει να κάνουμε μια σκληρή αντιπολίτευση δεδομένου ότι η νέα δημοτική αρχή θα έχει να διαχειριστεί ιδιαιτέρως δύσκολα προβλήματα. Ο Δήμος μας είναι ο πιο χρεωμένος Δήμος σε όλη την Ελλάδα και θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για το καλό του δήμου.

Εσείς, ως δέκτες των προβλημάτων που συναντάτε να τα μεταφέρετε εδώ, να τα ακούν και οι δημοσιογράφοι που θα προσκαλούνται.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία των συναντήσεων η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα δημιουργήσει και νέα στελέχη. Συγχρόνως όλοι εμείς, στα 5 χρόνια που ακολουθούν θα κρινόμαστε για τη πρόθεση και την απόφασή μας να προσφέρουμε στην κοινωνία που ζητάμε να μας εμπιστευτούν».

Στη συνάντηση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 16 εκλεγμένων μελών της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, στις Δημοτικές Κοινότητες και ακολούθησε συζήτηση που διήρκησε 70 λεπτά.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μάκαρη στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/apokleistiko-ti-eipe-o-konstantinos-makaris-sta-stelechi-tis-neas-epochis-sti-sygkentrosi-tou-amalia/