Αποχώρησε η πρόεδρος…

281

Τους λόγους που δεν θα είναι πλέον Πρόεδρος του ιστορικού Αστέρα Αμαλιάδας, εξηγεί η Άννα Κορτέση στην επιστολή που ακολουθεί:

«Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,

Λόγω του ασυμβίβαστου ως προς την άσκηση των νέων μου καθηκόντων, δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι στην θέση της προέδρου του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, όμως θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα που ενώνει τον αθλητικό κόσμο της Ήλιδας και της Ηλείας γενικότερα, τόσο με τους βασικούς παίκτες της, όσο και με τις Ακαδημίες και τα «Αστεράκια» μας που μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα και ιδιαιτέρως τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο που με εμπιστεύτηκε και στήριξε κάθε πρόταση μου αυτούς τους μήνες που ήμουν πρόεδρος. Ανεξάρτητα λοιπόν από τίτλους, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που γνωρίζω καλά και αγαπώ, γιατί η διάθεση μου για προσφορά και εργασία παραμένει ζωντανή για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Σας υπόσχομαι ότι από την νέα θέση μου θα συνεχίσω με περισσότερη διάθεση και ζήλο να είμαι δίπλα σας, όπως άλλωστε κάνω πάντα. Με εκτίμηση Η πρόεδρος του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας Κορτέση Άννα»

ΠΗΓΗ: https://iliatoday.gr