Καλημέρα κ. Δήμαρχε (5 Οκτωβρίου)

499

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Θέλω τη συμβουλή Σου επειγόντος.

Σήμερα έπεσα θύμα οπαδικής βίας και δεν ξέρω πως να αντιδράσω.

Για την ακρίβεια, η αντίδρασή μου ήταν ακαριαία (χέστηκα από το φόβο μου). Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να τα φυλάξω μήπως και τα χρειαστείς, μετά την Κυριακή.

Και ρωτάω Εσένα Δήμαρχε της καρδιάς Μου για δύο λόγους.

ΠΡΩΤΟΝ: Εσύ χρησιμοποιείς τέτοια υλικά και δεν έχεις δηλώσει ποτέ ότι τα αποκηρύσσεις για λόγους υγιεινής ή εν γένει επικινδυνότητας. Σκέφτηκα λοιπόν μήπως τα ήθελες εμπιστευτικά.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αυτός που άσκησε οπαδική βία εναντίον μου είναι δεδηλωμένος οπαδός Σου. Άρα…

Δημαρχούκο Μου, πες σ’ αυτόν-η ότι εγώ σου είμαι χρήσιμος και δεν πρέπει να φοβίζει για να το βουλώσω. Χάρις σε μένα μαθαίνουν τα έργα σου εκατοντάδες άνθρωποι. Αν δεν ήμουν εγώ, πως θα μάθαινε ο κόσμος ότι έχουμε άφθονο νερό, τόσο που να μη μας νοιάζει αν φτιάχνονται ποτάμια στο Βιβάρι από διαρροές της ΔΕΥΑΝ;

Εκτός και αν δε με θέλεις άλλο κοντά Σου τώρα που τελειώνει η προεκλογική περίοδος. Όμως εγώ δημαρχούκο μου θα μείνω πιστός στη μνήμη της δημαρχίας Σου.

Σταματάω εδώ, όχι γιατί είμαι ταραγμένος αλλά γιατί πρέπει να διαβάσω το πρόγραμμά Σου και δεν το βρίσκω που το έχω βάλει. Εκτός και αν δεν έχεις πρόγραμμα Δήμαρχε των ονείρων μου και ψάχνω τσάμπα.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, τελειωμένος, Δήμαρχος.