Φαβορί για το Δήμο Ναυπλιέων ο Κωνσταντίνος Μάκαρης. Δημοσιεύματα Αθηναϊκού Τύπου

271

(Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, που εμφανίζεται να είναι φαβορί στον αγώνα διεκδίκησης του Δήμου Ναυπλιέων, είναι ένας χαμογελαστός πενηντάρης, επιτυχημένος επιχειρηματίας με 5 παιδιά και περιμένει το έκτο. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει κάνει δωρεές δεκάδων χιλιάδων ευρώ και δεν αποτελεί στέλεχος κανενός κομματικού σωλήνα.

Είναι απλός, ζεστός και φιλικός στις ανθρώπινες σχέσεις του αλλά σκληρός διαπραγματευτής σε θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις. Ιδιότητες που, όπως λέει ο ίδιος, θα τον συνοδεύουν στις σχέσεις του με τους κυβερνητικούς παράγοντες αν οι Δημότες θελήσουν να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά τους.

Μορφωμένος, Μάνατζερ ομίλου κατασκευαστικών εταιρειών και πώλησης αυτοκινήτων, είναι η ζωντανή απόδειξη της δύναμης που έχει η φύτρα της ράτσας των Ελλήνων να μεγαλουργεί την ώρα που οι άλλοι γκρεμίζονται.

Βασικό προεκλογικό του σύνθημα «Ο Τόπος μας έδειξε το δρόμο».

Τα 5 παιδιά του που πέρασαν όλα από τα σχολεία της Ασίνης και του Ναυπλίου, τον οδήγησαν να μάθει τα προβλήματα της εκπαίδευσης και της υγείας σε υποδομές και να γίνει δωρητής και χορηγός κατασκευάζοντας αθλητικές εγκαταστάσεις σε σχολεία της περιοχής και καλύπτοντας το εποπτικό υλικό όπου αυτό παρουσίαζε ελλείψεις.

Ο αθλητισμός είναι γι’ αυτόν τρόπος ζωής. Αθλητής Πολεμικών Τεχνών παλαιότερα, γυμνάζεται καθημερινά και είναι μόνιμος χορηγός αθλητικών δράσεων και σωματείων.

Ο πόνος για την απώλεια του πατέρα του τον οδήγησε να προτείνει την Δωρεά κατασκευής Ογκολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Ναυπλίου ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα δώρισε στο Νοσοκομείο Αργολίδας μια υπερσύγχρονη Παιδιατρική κλινική.

Η μεγάλη του κόρη Έφη, φοιτήτρια ήδη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, είναι υπεύθυνη για τη νεανική προεκλογική παρουσία του στο ΤΙΚ ΤΟΚ και ο αυστηρότερος κριτής του σε ότι παραλείπει να κάνει στηρίζοντας την κοινωνία.

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης εκπροσωπεί  το Νέο στην Αυτοδιοίκηση. Είναι άνθρωπος των γρήγορων αποφάσεων και των άμεσων ενεργειών. Στόχος του, με την αξιοποίηση συνεργατών και γνωριμιών να αναβαθμίσει το Ναύπλιο, σε ανταγωνιστική πόλη του Μονακό της Βενετίας και του Αμάλφι, καθιστώντας συγχρόνως τα χωριά του πόλους έλξης τουρισμού ειδικών κατηγοριών.

Οι 212 υποψήφιοι του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 2 τέως Δήμαρχοι οι Πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας και πλήθος αξιολόγων επιστημόνων και διακεκριμένων Ενεργών Πολιτών, «αποτελούν την εγγύηση για μια εξωστρεφή, αναπτυξιακή πορεία του Δήμου», όπως συνηθίζει να λέει.