Αναλυτικά όλοι οι αγώνες των ομάδων της Αργολίδας  21-22 Οκτωβρίου Γ΄Εθνικής,Α1,Α2 και Β Εθνική Γυναικείου Πρωταθλήματος

212

Γ΄Εθνική

 

Ο Παναργειακός υποδέχεται την Ελλάς Σύρου στο ΔΑΚ Άργους σήμερα 21 /10 /2023 στις 11:30. Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, υπέστη οδυνηρή ήττα στα Μέγαρα από τον τοπικό Βύζαντα με 3-2 και συνεχίζει να δείχνει αμυντικές αδυναμίες. Έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα έμεινε πίσω στο σκορ από στατική φάση. Στις αρχές της επανάληψης έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Σάαντο, αλλά στο 66′ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με πέναλτι. Δεν τα παράτησε, πίεσε και δικαιώθηκε στο 83′, καθώς ισοφάρισε ξανά με κεφαλιά του Γάσπαρη αυτή τη φορά. Πίστεψε ότι μπορούσε ακόμα και τη νίκη, αλλά δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των «90» ήρθε το γκολ της ήττας με νέο πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Σάαντο. Αποτέλεσμα πισωγύρισμα και έφερε προβληματισμό.

Η Ελλάς Σύρου πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της, καθώς επικράτησε της Μυκόνου με 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της σωτηρίας. Στο 14′ την έσωσε ο Μούντριχας από βέβαιο γκολ, στο 29′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς, όταν ο Μούντριχας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά βρίσκοντας τον Ζάχι κι αυτός με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και στο 56′ ο Οικονομόπουλος απέκρουσε πέναλτι, στην πιο κομβική φάση του αγώνα. Στο 70′ ο Μούντριχας σημάδεψε το δοκάρι, στο 76′ ο Κόντσι και στο 79′ ο Μηνάς άγγιξαν το γκολ, στο 98′ ο Μπακατσέλος με κεφαλιά την λύτρωσε και της χάρισε το πολύτιμο τρίποντο.

Αντίθετα η Ένωση Ερμιόνης φιλοξενείται στην Ρόδο να αντιμετωπίσει ΑΦΑΝΤΟΥ ΑΕΡ την Κυριακή 16:00.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την  Ένωση που χρειάζεται τους βαθμούς που θα βρεθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει δείξει ότι στην έδρα της είναι αήττητη και ακόμα πιο δυνατή. Ένα μικρό άθλο πρέπει να κάνει σήμερα η Ένωση Ερμιόνης αν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι για την παραμονή της στη  Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά όλη η 7η αγωνιστική:

 

Για την Α1 Αργολίδας έχουμε την 4η αγωνιστικη

Αναλυτικά Ολη η 4η αγωνιστική

 

Για την Α2 Αργολίδας έχουμε την 1η αγωνιστική και για δύο ομίλους

Αναλυτικά όλη η 1η αγωνιστική 1ου Ομίλου Α2 Αργολίδας:

1η αγωνιστική 2ου Ομίλου Α2 Αργολίδας:

Ακόμα την Κυριακή έχουμε και την έναρξη της Β Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ο Φείδων η ομάδα του Άργους έχει ρεπό σήμερα.

Αναλυτικά όλοι οι αγώνες Β Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο :