Η Παιδική-Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους θα υλοποιήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει αναλάβει

30

Η Πέννυ Μπρούσαλη Καχριμάνη, ψυχή της λειτουργίας της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου, με την ευκαιρία του ευχαριστήριου προς όσους και όσες την τίμησαν με την ψήφο τους, θυμίζει την συνεισφορά των συνεργατών της, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο για την εμπιστοσύνη που της επέδειξε και εύχεται τα καλύτερα στη νέα δημοτική αρχή.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΝΥ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ ΚΑΡΙΜΑΝΗ

Πέννυ Μπρούσαλη Καχριμάνη

«Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς ,που με τιμήσατε με τη ψήφο σας στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου Δημοτικής κοινότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημ. Καμπόσο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να μου αναθέσει τη λειτουργία και γενικότερη εποπτεία την Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου για δυο συνεχείς θητείες!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, οι δράσεις και οι εκδηλώσεις της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης ενισχύοντας τη συμπεριληπτική και βιωματική μάθηση, μέσω της αλληλεπίδρασης, μεταξύ εισηγητή, μαθητών και εκπαιδευτικών, καλλιέργησαν κλίμα συνεργασίας, και αξιοποίησαν τις ικανότητες και τις δεξιότητες κάθε μαθητή.

Μέσα από τη διάδραση, τα βιωματικά εργαστήρια και το παιχνίδι, οι μαθητές ανέπτυξαν νέους τρόπους να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους και να αφυπνίσουν τα ενδιαφέροντα τους.

Τα προγράμματα της Παιδικής- Νεανικής Βιβλιοθήκης, όλα αυτά τα χρόνια, στήριξαν Άνθρωποι των Γραμμάτων, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς, και παρέχονταν δωρεάν στους μαθητές των σχολείων, χωρίς να δίνεται ουδεμία μορφή διαφημιστικού υλικού.

Όμως Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στη βιβλιοθηκονόμο και το προσωπικό της βιβλιοθήκης: Αγγελικη, Νάσο, Κώστα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Να συγχαρώ επίσης τη νέα δημοτική παράταξη του κ. Μαλτέζου και να ευχηθώ στον ίδιο και τους συνεργάτες του επιτυχίες και δημιουργική έμπνευση στο έργο τους!

Τέλος να θυμίσω ότι οι δράσεις της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης και τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023!l

Πέννυ Μπρούσαλη Καχριμάνη»