Σπάνια εκφράζω πολιτική άποψη. Για τον Αντώνη Ραφαηλίδη θα πω «Αξίζει να εκλεγεί»!

136

 γράφει ο Σταύρος Τσιόγκας*

Σπάνια εκφράζω πολιτική άποψη καθώς όπως πολλά άτομα της γενιάς μου είμαι απογοητευμένος και δεν θέλω να μοιάσω σε αυτούς που έχουν συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα και φωνάζουν τυφλά τις απόψεις που τους δόθηκαν από κάποιο γραφείο τύπου. Ωστόσο βλέπω έναν άνθρωπο που ξέρω από μικρό παιδί να διεκδικεί και να αγωνίζεται και δεν μπορώ να μην δείξω στον κόσμο τι έχω δει εγώ με τα μάτια μου και γιατί είμαι περήφανος που θέλει να κάνει καλύτερο τον τόπο που λατρεύω το Ναύπλιο, και όχι μόνο.

Η υποψηφιότητά του ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη φέρνει στο προσκήνιο ένα όραμα για την πρόοδο του Ναυπλίου που είναι και πολλά υποσχόμενο και εμπνευσμένο από τα καθημερινά δρομολόγια που εκτελεί λόγω δουλειάς εντός και εκτός της πόλης, παρατηρώντας καθημερινά τα δυνατά σημεία και τις παθογένειες. Τις συνομιλίες με άτομα που δεν διστάζουν να εκφέρουν άποψη και να προτείνουν λύσεις, που θα πάνε τον Ναύπλιο ένα βήμα παραπέρα.

Σταύρος Τσιόγκας

Δεν μου αρέσει ο ξύλινος λόγος αλλά ο ουσιαστικός. Ο Αντώνης είναι ο άνθρωπος που έχω πάρει τηλέφωνο 11 το βράδυ γιατί έχω μείνει με το αμάξι στο Σπαθοβούνι και γελώντας μου απάντησε “Ελα κλείσε παίρνω την οδική και έρχομαι να σε πάρω να σε γυρίσω πίσω”, δεν χρειάζεται να γράψω για την οργανωτικότητα και την άμεση κινητοποίηση του ώστε να λυθεί κάποιο θέμα με ξύλινο τυπικό λόγο. Ο Αντώνης είναι αυτός που κατανοεί απόλυτα την αγάπη μου για την μηχανή αλλά θα μου πει ακριβώς σε ποιό δρόμο πρέπει να προσέξω την άσφαλτο και θα μου θυμίσει τον εξοπλισμό, αφού πρώτα με έχει ζαλίσει να πάρω το αμάξι γιατί προέχει η ασφάλεια. Μπορώ να γράφω ώρες ατελείωτες για τον Αντώνη σαν άνθρωπο ώστε να δείτε τις δυνατότητες του αλλά θα σας κουράσω. Οπότε απλά ας εμβαθύνουμε στους επιτακτικούς λόγους για τους οποίους ο Αντώνης πρέπει να κερδίσει την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Αντώνης δεν είναι απλά ένας επιχειρηματίας αλλά ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης. Είναι πατέρας δύο γιων 15 και 14 ετών. Αυτή η οικογενειακή προοπτική είναι ζωτικής σημασίας για καθώς αντανακλά τη δέσμευσή του για την ευημερία των οικογενειών και των παιδιών του Ναυπλίου. Ο Αντώνης κατανοεί τις φιλοδοξίες και τις ανησυχίες των γονιών και είναι αφοσιωμένος στο να κάνει το Ναύπλιο ένα ασφαλές, περιποιητικό και ευημερούν περιβάλλον για όλες τις οικογένειες γιατί πολύ απλά η δική του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου. Τα ανίψια του, τα ξαδέρφια του και ο γενικότερος οικογενειακός κύκλος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.

Η συνεργασία του Αντώνη και του Κώστα Μάκαρη αποτελεί απόδειξη του κοινού τους οράματος για το μέλλον του Ναυπλίου. Είναι ένας δύσκολος δρόμος καθώς όπως είπα μπορεί να σε φθείρει καθώς όλοι σπεύδουν να βάλουν ταμπέλες. Ο Αντώνης χαριτολογώντας λέει πολλές φορές “Μακάρι για κάθε ταμπέλα που σου κολλούσαν να έβαζαν και μια πινακίδα να αντικαταστήσει τις βανδαλισμένες” σχολιάζοντας άτομα που είχαν την δεύτερη δυνατότητα και διάλεξαν την πρώτη αντ’ αυτού. Είναι καυστικός αλλά δεν είναι άδικος.

Ο Αντώνης φέρνει στο τραπέζι μια πληθώρα εμπειριών, αφοσίωσης και ένα κοινό όραμα για το μέλλον του Ναυπλίου, αλλά κυρίως φέρνει το πάθος για αλλαγή και πρόοδο. Με λύσεις που βασίζονται σε ορθολογικές διαδικασίες και εντατική έρευνα. Η επιλογή είναι δική σας.

*Ο Σταύρος Τσιόγκας ασχολείται με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και digital marketing