Ο Βαλέριος Τσούρνος είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ορφανό στο Κεντρικό του Ναυπλίου

71
Βαλέριος Τσούρνος

Βαλέριος Τσούρνος είναι μόνον 23 ετών και έχει ήδη να πάρει πτυχίο Ευρωπαϊκών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Γνώρισε από κοντά τους θεσμούς και τους ανθρώπους 10 Ευρωπαϊκών χωρών. Ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του με θέμα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι εν ενεργεία Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου και στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου (στο κεντρικό ψηφοδέλτιο) με τον Συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (Δημήτρης Ορφανός) που συνεργάζεται με το ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ (Κώστας Καράπαυλος).

Μίλησε στο protagonistes.tv για την ανάγκη συμμετοχής των νέων στα κοινά και ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση. Δηλώνει ότι «τον πονάει η εγκατάλειψη που βιώνει περπατώντας το Ναύπλιον».

Η βαριά κληρονομιά του ονόματος Τσούρνος δεν τον φοβίζει καθώς θεωρεί ότι «έχει ήδη μεγάλη εμπειρία από το πώς λειτουργούν παρεμφερείς πόλεις με το Ναύπλιον, στην Ευρώπη και μπορεί να συμβάλλει στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος».

Δείτε και ακούστε την συνέντευξή του (διάρκειας 9 λεπτών) στο σύνδεσμο. https://protagonistes.tv/o-valerios-tsournos-einai-ypopsifios-me-ton-dimitri-orfano-sto-kentriko-tou-nafpliou/