ΠΟΥ είσαι ΠΑΛΙΑΤΖΗ να καθαρίσεις την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΛΗ;

160

Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Είχα τρεις μήνες να δω τον κυρ Κώστα (τον περίφημο Παλιατζή) με το πράσινο φορτηγάκι και την δυνατή (Τενόρου) φωνή: “Τα πάντα παίρνω και καθαρίζω και την αυλή”.

Τον σταμάτησα· τον χαιρέτισα και τον ρώτησα: που πας «μεγάλε» και μου απάντησε γελώντας ηχηρά για να τον ακούσει η ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων (η γειτονιά μου): ΜΑΣΤΟΡΑ με 100 χλμ. την ΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ «ΞΕΒΡΩΜΙΣΩ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΛΗ!…”

Έμεινα στήλη άλατος· σταυροκοπήθηκα και άρχισα την εσωτερική πολιτική μου ανάλυση: ΜΠΑΣ κι’ έχει ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ, γιατί με όσα συμβαίνουν στο ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μόνο με ολιστική εκκαθάριση με κεντρική ευθύνη του κ. Πρωθυπουργού του 41%.

Την Κυριακή ο (1.95 Ιατρός – Μπασκεμπολίστας – Υπουργός Πολιτικής Προστασίας) κ. Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του 41% στο κτήριο του Κράτους Μαξίμου και επί μία (1) ώρα! συζητούσαν σχετικά με την δημόσια δήλωση του κ. Κικίλια «ό,τι και να γίνει δεν παραιτούμαι…».

Στην Λάρισα έγινε σύσκεψη που ήταν ο Πρωθυπουργός του 41%, Κυβερνητικοί Παράγοντες, Αυτοδιοικητικά στελέχη και ο κ. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας (ένδοξο τέκνο της νυν Κυβέρνησης) κ. Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Κυριάκος (Πρωθυπουργός) Μητσοτάκης αποφάσισε να επισκεφθεί τον τραυματισμένο Βόλο, ευγενικά απαγόρευσε στον (βασικό) υπεύθυνο (Διοικητικά και Εκτελεστικά για την Τραγωδία της Θεσσαλίας) κ. Αγοραστό να είναι μαζί του. Ο κ. Αγοραστός αδιαφόρησε για την εντολή / σύσταση και από κοντά – πάντοτε στην δεξιά πλευρά του κ. Πρωθυπουργού.

Ο Φέρελπις Πολιτικός (και πρόσφατα δοκιμαζόμενος ηθοποιός) κ. Νότης Μηταράκης ήθελε να μας επιβάλει την έφιππη Αστυνομία. Έγκυρες πηγές κατηγορηματικά δηλώνουν ότι από το Κράτος Μαξίμου ότι δις είχε απαγορευθεί η ανωτέρω ενέργεια. Τους «έγραψε…».

Δυστυχώς καθημερινά συμβαίνουν απίθανα γεγονότα που δεν προσβάλουν μόνο το κύρος, του κ. Πρωθυπουργού, αλλά τον Ελληνικό Λαό, που θυμώνει· εξοργίζεται λέγοντας τα όσα «ευπρεπή μπινελίκια» για τα Λεβεντόπαιδα του ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΞΙΜΟΥ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ειλικρινά είναι στο μέγιστο η ΘΕΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ όταν ένας Αρχηγός Κράτους ανέχεται Υπουργούς κ.λπ. να του λένε «ό,τι και να κάνετε εγώ δεν παραιτούμαι…».

Περαστικά μας Φίλες και Φίλοι…

Γιώργης ΤάΚη Δόξας

Αθήνα, Σεπτέμβριος 14, Πέμπτη