Παν. Μακρής: Το Ναύπλιον χρειάζεται εκπροσώπηση στα Κέντρα αποφάσεων των Αθηνών και της Ευρώπης

78
Παναγιώτης Μακρής

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Μακρή στο protagonistes.tv δεν δόθηκε υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Αργολίδας, ούτε με την ιδιότητά του ως μέλους του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.

Ρωτήθηκε για θέματα που έχουν σχέση με τον Δήμο Ναυπλιέων και την απόφασή του να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Δήλωσε οπαδός της ανανέωσης και τόνισε πως η επόμενη δημοτική θητεία θα είναι μια 5ετία μετάβασης από το παλαιό προς το νέο. «Χρειάζεται να εκλεγεί ένα Δημοτικό Συμβούλιο που τα μέλη του να μπορούν να συνεισφέρουν Εμπειρία και ταυτοχρόνως να συμβάλλουν στο σπάσιμο των αγκυλώσεων του παρελθόντος».

Εξήγησε γιατί επέλεξε να συστρατευτεί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Κωστούρος, επί 11 χρόνια που ήταν Δήμαρχος, αρνιόταν κατηγορηματικά να συναντηθεί με την διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας.

«Δεν είναι άνθρωπος του διαλόγου. Δεν θέλει να ακούει. Νομίζει πως τα γνωρίζει όλα» είναι η ουσία της άποψης που εξέφρασε ο Παναγιώτης Μακρής για τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την μάχη που δόθηκε προκειμένου να μην επιβληθεί η αύξηση κατά 40% των Δημοτικών Τελών. «Η δημοτική αρχή Κωστούρου έδωσε επίμονη μάχη για να φορτώσει άδικες αυξήσεις Δημοτικών Τελών στις μικρές επιχειρήσεις, προς τις οποίες ο δήμος δεν παρέχει τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που υποχρεούται» είπε.

Τη συνέντευξη του Παναγιώτη Μακρή, διάρκειας 8 λεπτών, μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε ακολουθώντας το σύνδεσμο  https://protagonistes.tv/pan-makris-to-nafplion-chreiazetai-ekprosopisi-sta-kentra-apofaseon-ton-athinon-kai-tis-evropis/