Καλημέρα κ. Δήμαρχε (13 Σεπτεμβρίου)

620

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Τι ήταν πάλι αυτό με τις φόλες στην Αγία Τριάδα; Δεν μας έφταναν οι προηγούμενες στον Άγιο Ανδριανό ή ο Περράκης που έχει λυσσάξει να γράφει και να ξαναγράφει για τα αδέσποτα των Παλαιών Εργατικών, εκεί κοντά στο χαλασμένο μέρος του ποδηλατόδρομου (ας τον λέμε έτσι για να συνενογιόμαστε).

Δηλαδή Δήμαρχέ Μου τώρα ποιό χωριό έχει σειρά; Το Δρέπανο ή τα Πυργιώτικα, για να βγάλουν όνομα σκυλοφονιάδων;

Αγαπημένε Δήμαρχε, όλων των οπαδών Σου, βγες και κάνε μια δήλωση για να ηρεμήσει ο κόσμος που διαμαρτύρεται για τις φόλες και να σταματήσει και η Εισαγγελίνα που σκέφτεται να διατάξει έρευνα.

Βγες και πες δημόσια ότι, από όταν κατηγορήθηκε άδικα ο αντιδήμαρχός Σου σαν φονιάς σκύλων, πριν από μήνες, πήρες την αρμοδιότητα στην πλάτη Σου. Επομένως  δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι ο φονιάς ή οι φονιάδες θα συλληφθούν και θα παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη για κακουργηματικές πράξεις.

Να ησυχάσει ο κόσμος Δήμαρχε των ονείρων Μας γιατί και το άλλο το θέμα με το καταφύγιο μας έκανε ζημιά. Ήταν ανάγκη Δημαρχούκο Μου, να βγει ο ανταγωνιστής του Χρόνη που πάει σφαιράτος για τη Δημαρχία της Επιδαύρου και να δηλώσει ότι δεν συμφωνεί να γίνει το καταφύγιο των αδεσπότων του Ναυπλίου στο Λυγουριό;

Μας έκαψε Δήμαρχέ Μου. Τώρα τι θα λες στις συνεντεύξεις Σου; Ότι προχωρά και επιλύεται το θέμα με τα αδέσποτα; Μήπως τον έβαλε ο Ορφανός, Δημαρχούκο Μου για να σε εκδικηθεί για ότι του έκανες; Δε λες στον Ανδρουλάκη να τους μαζέψει; Στον ίδιο χώρο είμαστε όλοι, πρέπει να κάνει παρέμβαση προτού γίνει ζημιά.

Στην ανάγκη ύψωσε ανάστημα και βάλε τον Ανδριανό να το κάνει. Εκτός και αν τα γύρισε και πήγε με τον Ορφανό όπως φοβόσουνα.

Ότι και να γίνει, εγώ Δήμαρχε της καρδιάς Μου θα σε στηρίζω μέχρι το τέλος. Όπως έκανα και για τα σκουπίδια, και για τα Δημοτικά τέλη, και για τους Ευκάλυπτους, και για τα χρέη της ΔΕΥΑΝ. Όσο για τις φόλες, ξέρω ότι δεν τις εγκρίνεις και ότι θα φροντίσεις να μην το ξανακάνουν κάποιοι που έχουν το ακαταλόγιστο. Στην ανάγκη απείλησέ τους ότι θα έρθει ο καταλογισμός και η τιμωρία για την πράξη τους, όπως έρχεται και ο καταλογισμός στα μέλη του ΔΣ για τις παράνομες δαπάνες που εγκρίνανε.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, Τσοπάνης, Δήμαρχος.