ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΟΣ: Για Κωστούρο, Μάκαρη και ανάγκη συμμετοχής των νέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές

261

Ο Βαγγέλης Κατερινάκος, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου απάντησε με ευθύτητα στις ερωτήσεις που δέχτηκε από το protagonistes.tv

Για την 4μηνη θητεία του ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου αποκαλύπτει ότι, ενώ ο ίδιος ζήτησε συνεργασιμότητα, η οποία υπήρξε από όλους σχεδόν τους αιρετούς του Συμβουλίου, ο Δήμαρχος δεν υπήρξε συνεργάσιμος και έθαψε την προώθηση αποφάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλιέων που θα έδιναν λύσεις σε μία σειρά προβλημάτων.

Εξηγεί γιατί επέλεξε να είναι υποψήφιος, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο του Ναυπλίου.

Κάνει έκκληση προς τους νέους να ασχοληθούν με τα κοινά ξεκινώντας από την Αυτοδιοίκηση και, τέλος, τοποθετείται ως προς την πολιτική και ηθική απαξία της ομολογημένης πράξης του Δημήτρη Κωστούρου να προβεί (κατ’ επανάληψη) σε πράξεις βίας κατά πολιτικού του αντιπάλου.

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Κατερινάκου (video διάρκειας 6 λεπτών) στο σύνδεσμο  https://protagonistes.tv/wp-admin/post.php?post=3934&action=edit

(Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο studio του protagonisteς.tv  την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου)