H Εφημερίδα των Συντακτών αποκαλύπτει και ο Αντωνακόπουλος “κρύβεται”

649

Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Πύργου και οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Αντωνακόπουλου, έγιναν πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα, δυστυχώς ΄με αρνητικό πρόσημο όπως πάντα.

Αντωνακόπουλος και Αργυρόπουλος στο νταμάρι Ελαιώνα

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών αναφέρεται σε μια «αποικιοκρατικού» τύπου σύμβαση για το χαλίκι που προέρχεται από το νταμάρι του Δήμου, στον Ελαιώνα. Επίσης αφιερώνει 2 σελίδες για τις λεπτομέρειες αυτής της σύμβασης. Ενδεικτικό είναι ότι διαβάζουμε πως ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Εταιρίας αποφεύγουν να τοποθετηθούν, ενώ η εταιρία έχει καταθέσει την δική της άποψη.

Πρόκειται για καθαρό ξεπούλημα της περιούσιας του Δήμου (άρα και των Δημοτών) με πολλές αρνητικές οικονομικές προεκτάσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρετε ότι από την εν λόγω σύμβαση η άμεση ζημιά για τον Δήμο και την εταιρία του ΔΕΠ.ΑΕ.ΟΤΑ θα είναι περίπου 1.000.000 ευρώ. Φυσικά η εξάντληση των πόρων μακροπρόθεσμα θα επιφέρει ζημιά πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Όμως αυτό δείχνει να μην ενδιαφέρει τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της εταιρίας, μπροστά στα όποια προεκλογικά αντισταθμιστικά οφέλη τα οποία του παρέχει η εταιρία, εφόσον η Δημοτική Αρχή καταρρέει εκλογικά και το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι εάν θα αφήσει πίσω της «καμμένη γη».

Ο τ.Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νώντας Κυριαζής (διαφώνησε σε τέτοιες πρακτικές και έχει αποχωρήσει από την Δημοτική Αρχή) έχει επίσης τεράστια συμβολή στο να κρατηθεί το θέμα στην επικαιροτήτα, προσπαθώντας και αυτός να σώσει ότι σώζετε από την Δημοτική περιουσία.

Το θέμα ανακάλυψε και αποκάλυψε στην αρχή του φέρνοντας το στην επικαιρότητα (και αφορά μεγάλη δικαίωσή του) ο Δημ.Σύμβουλος Χάρης Μιχαλακόπουλος. Στην αρχή με μια ανάρτηση του στα μέσα μαζικής δικτίωσης την 19-4-2023 (φωτογραφία ΝΟ1) και αργότερα επανήλθε (προσπαθώντας να «σώσει» το Δήμο και τα λεφτά των Δημοτών) με αρθρογραφία στις 26-5-2023 (διαβάστε εδω ).

Το θέμα θα έχει πολύ μεγάλη συνέχεια στο εγγύς μέλλον γιατί πρέπει να τοποθετηθούν οι Βουλευτές του Νομού, αλλά και σε λίγους μήνες που η Δημοτική Αρχή Αντωνακόπουλου θα είναι παρελθόν, γιατί όπως δείχνει δεν μπορεί να σωθεί με μερικές (ή πολλές) αμαξιές χαλίκι σε αυλές-δρόμους ή λιοστάσια….