Μπορεί ένας υποψήφιος να μας κάνει όμορφο το Σαββατοκύριακό μας;

2041
Με τον γνωστό αρχαιολόγο Κων. Τζιαμπάση σε ταξείδι προετοιμασίας αδελφοποιήσεων με Φλωρεντία και Βιέννη.

Περιπλανήθηκα για λίγο στη ιστοσελίδα της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ #nafplioneaepoxi.gr και ανοίγοντας την ενότητα MEDIA το μάτι μου έπεσε στο βιντεάκι με τίτλο «Τι ετοιμάζει ο Μάκαρης εκτός συνόρων».

Είδα τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλίου να πρωταγωνιστεί σε ένα γλέντι στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, παρασύροντας εκατοντάδες Ιταλούς να γλεντάνε στους ρυθμούς των “36 ελληνικών χορών για Ορχήστρα” του Νίκου Σκαλκώτα, και αργότερα να χορεύουν Ζορμπά όλοι μαζί.

Ήταν μια φωτεινή ανάσα, μέσα στον επικοινωνιακό ζόφο για το Ναύπλιον,  που προκάλεσε η αρνητική δημοσιότητα από την παρανοϊκή στάση του Κωστούρου και την συνεχιζόμενη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον Ορφανό, που μόνο ζημιά προκαλούν στο Δήμο.

Μετά από αυτό, έκανα κλικ στο Video της εκπομπής Persona Grata και ομολογουμένως απόλαυσα τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μάκαρη να μιλάει και να φέρεται σαν «ένας από εμάς». Ελεύθερα… Απλά… Σύγχρονα… Ανθρώπινα.

Στο Maranello, ετοιμάζοντας τη μεγάλη έκπληξη

Άκουσα τα σχέδιά του για αδελφοποίηση με το Δήμο Maranello, όπου έχει την έδρα της η Ferrari, και την οργάνωση μιας δράσης όπου θα δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού στο Ναύπλιο, με φόντο τα κάστρα της πόλης, όλοι οι κατασκευαστές πολυτελών και αγωνιστικών αυτοκινήτων και οι διάσημοι πιλότοι τους. Μιας δράσης μικρού κόστους και τεράστιας προβολής μέσω της πανευρωπαϊκής δημοσιότητας που θα κερδίζει στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Το ίδιο άνετα πρότεινε λύσεις, ο Μάκαρης, για τα αδέσποτα. Παρουσίασε ένα μοντέλο Λαϊκής Αγοράς με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ακόμα, για το πώς μπορεί η “Λευκή Νύχτα”, αναβαθμιζόμενη, να γίνει πηγή εσόδων όχι μόνον για τον εμπορικό κόσμο αλλά για όλο το Δήμο Ναυπλιέων.

Σαββατοκύριακο έρχεται… Σας προτείνω να ακολουθήσετε τα βήματα που έκανα. Θα νοιώσετε όμορφα!

Οι σύνδεσμοι που σας προτείνω:

  1. Το γλέντι στη Βενετία:

https://www.youtube.com/watch?v=QOojKdAQirs&t=68s

  1. Η συνέντευξη στο Persona Grata

https://www.youtube.com/watch?v=2zTNFQCmgoQ&t=9s